Forestier

StartCUT – o gamă nouă de pânze panglică Wood-Mizer

Wood-Mizer oferă o gamă nouă de pânze panglică fabricate din oțel carbon, care combină prețurile reduse cu performanța mid-range. Astfel, StartCUT devine cea mai convenabilă pânză din gama oferită de Wood-Mizer. 

panze startCUT Wood-Mizer

 

 

 

Pânzele StartCUT reprezintă noutatea din gama de pânze panglică oferită de Wood-Mizer, care include de-asemenea pânzele populare SilverTIP, pânzele cel mai bine vândute DoubleHARD, pânzele de înaltă calitate MaxFLEX și pânzele panglică specializate BiMETAL, RazorTIP și Vortex.

Pânzele StartCUT sunt fabricate din oțel carbon, cu o atenție specială acordată calității și respectării unui standard ridicat în ceea ce privește parametri tehnici. Aceste pânze de fierăstrău și retăiere sunt vândute cu dinții căliți prin inducție, ceaprăzuiți și ascuțiți. Gama StartCUT devine astfel în prezent una dintre cele mai economice pânze de pe piață, putând fi achiziționate la prețuri competitive și asigurând rezultate de tăiere calitativă.

panze startCUT Wood-Mizer

„Există un grup vast de clienți a căror opțiune este influențată de costurile pânzei. StartCUT este cea mai bună pânză în acest caz. Pânzele StartCUT a fost testate în multe țări și s-au dovedit a îndeplini așteptările clienților”, afirmă Krzysztof Kropidlowski, director de vânzări al Wood-Mizer Industries, Polonia.

Pânzele StartCUT sunt disponibile pentru comandă în Europa. Contactați biroul local al Wood-Mizer pentru a obține o ofertă. 

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian