Art&Craft Business Deco&Design Mobilier

A apărut Catalogul Accesoria H&B 2020-2021! Află care sunt noutățile!

Mobilierul de calitate înseamnă design deosebit, funcționalitate și ergonomie. Cu accesoriile potrivite pot fi atinse toate aceste deziderate. Așa cum în modă accesoriile transformă o ținută ștearsă într-una strălucitoare, cele din mobilă transformă un mobilier banal într-unul remarcabil, constribuind la atmosfera plăcută a casei sau biroului. Dar pentru ca transformarea să aibe loc, accesoriile trebuie să întrunească trei caracteristici: funcționalitate, design și calitate. Viețile noastre și tehnologia sunt în continuă mișcare, apar situații speciale la care trebuie să ne adaptăm. În același timp, tehnologii din ce în ce mai performante ajung în viața de zi cu zi, făcând-o mai ușoară, dar și mai incitantă. Și portofoliul Accesoria Home se adaptează permanent, păstrând produsele clasice, dar adaugând permanent cele mai recente sisteme și gadget-uri pentru ca viața noastră să fie cât mai plăcută și mai confortabilă. Pe cei care așteaptă an de an inovațiile în domeniul accesoriilor pentru mobilier, îi invităm să vadă noutățile în Catalogul H&B 2020-2021.

catalog accesria H&B 2020-2021

Ce găsești în Catalogul Accesoria H&B 2020-2021

Răsfoind catalogul de anul acesta am descoperit o mulțime de accesorii pentru mobilier, de la cele care țin de funcționalitate și ergonomie, până la iluminat și prize încorporate. În catalog gasești și colecția Senzation – fronturile pentru mobilier cu texturi dintre cele mai ofertante.

În gama de accesorii pentru mobilier ai glisiere pentru sertare, balamale, încuietori, mânere, uși glisante, coșuri metalice și multe altele. Sistemele moderne permit funcționarea în siguranță, lină și silențioasă și depozitarea organizată și eficientă a lucrurilor, atît în bucătării, cît și în băi, dormitoare sau livinguri. În corpul mobilierului pot fi ascunse prize care apar doar cșnd este nevoie de ele sau pot fi montate pe benzi discrete, cît mai aproape de aparatele electrice și electronice, păstrând siguranța și aspectul ordonat. Pentru o iluminare discretă, dar eficientă, gasești diverse sistemele de iluminat cu LED – benzi, spoturi, corpuri de iluminat – și suporturile necesare pentru a fi montate în cele mai dificile și greu accesibile locuri.

Iată câteva dintre noutățile din catalogul 2020-2021:

Glisierele Quadro de la Hettich

Hettich este unul dintre marii producători de feronerie pentru mobilier, recunoscuți la nivel mondiat. Calitatea germană se recunoaște în produsele care definesc funcţionalitatea, calitatea şi confortul mobilierului. Mobilierul realizat cu accesoriile marca Hettich va da încredere clienților și vor fi o garanție a calității pentru fabricile și atelierele care-l produc. Accesoria Home este partener Hettich începând cu acest an.

Glisierele Quadro cu Silent System sunt produsele care atrag atenția în noul catalog. Silent System permite sertarelor să se închidă încet, fără să se trântească. Sistemul amortizează șocul, închiderea fiind silențioasă. Glisierele Quadro au sistemul pre-instalat, montajul făcându-se cu ușurință ceea ce contribuie la durabilitatea mobilierului.

Glisierele sunt atât cu extragere totala (Quatro V6), cât și cu extragere parțială (Quatro 25). Sunt astfel construite încât să poata fi schimbate între ele fără alte adaptări. Montajul se face sub sertar, dând mobilierului un aspect elegant. Reglajul pe înălțime se face cu ușurință, fără unelte speciale. Închiderea amortizată dă mobilierului un aspect elegant și prețios.

catalog accesoria H&B 2020-2021

accesoria catalog H&B 2020-2021
Glisiere Quadro 25
accesria catalog H&B 2020-2021
Glisiere Quadro V6
Sistemele de prize Bachmann – inovație și design

Suntem înconjurați de aparatură electrică și electronică, atât acasă, cât și la birou. Sunt spații, cum este bucătăria, de exemplu, unde avem nevoie de multe aparate și pentru accesare ușoară, le ținem cât mai la îndemână, de cele mai multe ori pe blatul bucătăriei. Cablurile electrice ne-ar face probleme serioase fără sistemele potrivite. Bachmann a creat sistemele perfecte, atât pentru aparatura de acasă, cât și pentru cea de la birou.

Am prezentat sistemele Twist, care se ascund în blatul mobilierului, sau Elevator, care se montează în blat și se înalță cand este nevoie de el, cand am vorbit despre soluțiile de amenajare a biroului de acasă. Acum, noul catalog vine cu o nouă propunere – prelungitorul Peggy, un sistem isteț care se prinde de suprafața de lucru, pentru o libertate cît mai mare de mișcare. Peggy este soluția cand ai nevoie de electricitate, dar nu ai prize la îndemână. Poate fi folosit oriune, în casă, la birou, în atelier sau în garaj. Se prinde de muchia mesei fără unelte ajutătoare, oferind acces simplu la o priză multiplă. Îl poți muta oricând, fără efort, acolo unde este nevoie.

catalog accesoria H&B 2020-2021

Sistemele de prize practice de la Design Light

Prizele de la Design Light sunt o noutate în Catalogul H&B Accesoria 2020-2021. Ele oferă ergonomie, design și modernitate. Acest ultim aspect este asigurat de USB-ul integrat, adaptându-se astfel necesităților vieții de zi cu zi. Gama oferă modele ce pot fi folosite în dormitor, bucătărie, în atelier sau la birou.

Priza Sofa Box este un sistem ce cuprinde o priză schuco, 2 USB-uri și un prelungitor. Are accesorii care permit fixarea de sofa sau de suprafețele plate din dormitor sau living. Kombi Box USB este un sistem cu 2 prize schuco, port USB dublu și cablu de 3 m. Poate fi încastrat în blatul de bucătărie sau birou, pentru a asigura accesul rapid și confortabil la prize. Pentru a descoperi și alte sisteme de prize Design Light accesează catalogul Accesoria!

accesoria catalog H&B 2020-2021
Sofa Box
catalog accesoria H&B 202
Kombi Box USB
Noi benzi LED și profilele pentru ele

Lumina care vine din spatele mobilierului, de la baza lui sau care se aprinde când deschizi sertarele sau dulapurile creează un cadru intim, dau un aspect elegant și misterios locuințelor. Atmosfera poate fi realizată cu ajutorul benzilor cu LED. Ele pot oferi lumină caldă, rece, neutră sau RGB, iar benzile sunt flexibile, în formă de S sau curbe. Pot fi folosite cu o gamă variată de comutatoare, controlere și telecomenzi pentru schimbarea culorilor.

Una dintre noutățile de la capitolul LED-uri este profilul din plastic Trend. Benzile se montează cu ajutorul profilelor care pot fi de mai multe tipuri. Profilul Trend este un produs inovator, turnat din plastic de calitate și se montează cu ușurință. Are lungimea de 2 m, fiind disponibil în variantele 10 x 10 mm și 15 x 15 mm.

accesria catalog H&B 2020-2021

Deoline, profilul architectural din aluminiu pentru panouri din rigips, cu difuzor și finisaj aluminiu este o altă surpriză pe care o veți descoperi în catalog. Profilul este de 3 tipuri: P, pentru montaj pe suprafețe plane, W, pentru colț intern și Z –  pentru colț extern. Răsfoind catalogul veți descoperi și alte profile cu design deosebit, creeate special pentru benzile de LED.

catalog accesoria H&B 2020-2021
profil Deoline tip P
catalog accesoria H&B 2020-2021
profil Deoline tip W
catalog accesoria H&B 2020-2021
profil Deoline tip Z

Noul catalog Accesoria oferă o gamă variată de accesorii și fronturi de moblier pentru producătorii mari, medii sau mici de mobilier. Accesează catalogul pentru a descoperi cele mai noi produse care te ajută să fabrici mobilier estetic, funcțional și ergonomic!

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian