Evenimente Mașini și Scule Oferte speciale prelucrare lemn Utilaje Producție Mobilier

Meșterul Holzmann îti spune tot ce vrei să știi despre lemn și utilaje, dar și despre ofertele de Black Friday

Cu siguranță personajul animat Holzmann, meșterul care te învață tot ce vrei să știi despre lemn, utilaje sau cum poți transforma hobby-ul într-o afacere profitabilă, nu a trecut neremarcat. Mai ales că apariția lui publică a coincis cu Black Week, săptămâna reducerilor. Holzmann, brand din portofoliul Danibrum, se poziționează astfel foarte clar pe piața românească, fiind furnizorul de utilaje de prelucrarea lemnului pentru pasionați, pentru posesorii de ateliere mici și mijlocii sau pentru cei aflați la început de drum în ceea ce privește antreprenoriatul.

Meșterul Holzmann, prietenul animat al începătorilor în ale lemnului

Holzmann Maschinen, brandul austriac de utilaje recunoscut în lumea tâmplarilor, își propune să fie mult mai prezent în lumea pasionaților de lemn, a celor care sunt la început de drum, ajutându-i cu experiența acumulată în aproape 30 de ani de experiență. Simpaticul meșter Holzmann va fi cel care va pune în practică această idee, răspunzând solicitărilor celor interesați sau venind „din proprie inițiativă” cu sfaturi sau recomandări.

Pentru a reuși într-o afacere, nu este suficient să iubești lemnul și să-l lucrezi cu pasiune. Ai nevoie de utilajele potrivite și de cunoștințe legate de gestionarea unui business. De multe ori nu există timpul necesar pentru a te pregăti în domeniu și mulți învață din mers cum să facă afaceri și cum să conducă și să facă profitabil un business. Dar acest învățat din mers duce de multe ori la alegeri nepotrivite, la greșeli sau la lucru în pagubă. O inițiativă de sprijin cu sfaturi și informații a acestor business-uri aflate la început nu poate fi decât benefică mediului de afaceri și domeniului prelucrării lemnului, în general.

Mihai Vatavu, Managerul Danibrum crede că„Meșterul Holzmann ajută și la poziționarea mult mai clară pe piață a brandului. Pentru cei interesați de utilaje pentru prelucrarea lemnului, portofoliul Danibrum, reprezentantul în Romania al mărcilor Holzmann, Lohmeyer și Danibrum, poate produce confuzie la prima vedere. Pe care să-l iau, care-mi trebuie, către ce marcă să mă îndrept? Holzmann, prin deschiderea către atelierele mici și mijlocii, către pasionații de prelucrarea lemnului care vor să treacă la nivelul următor, se poziționează în această zonă, eliminând confuziile”

Pentru început – ofertele de Black Friday pregătite pentru tine de meșterul Holzmann

Și pentru că meșterul Holzmann a apărut pe piața de utilaje pentru lemn în aceeași perioadă cu Black Friday, a venit pregătit și cu oferte de ultimă oră. Black Week la Holzmann a început încă de luni, 23 noiembrie și va ține până pe 30 noiembrie. În ofertă sunt mașini de îndreptat și rindeluit, circulare de formatizat, mașini de găurit pentru balamale (manuale sau pneumatice) sau mașini de aplicat cant, iar reducerile sunt între 10 și 35%. Găsiți utilajele din promoție în pagina dedicată, adică aici, dar am fost avertizați că, în timpul săptămânii, pe această pagină vor apărea și alte oferte, așa că este bine să o verificați din când în când.

„Varietatea de echipamente disponibile în listă oferă libertate și flexibilitate în configurarea unui pachet personalizat. Aceste avantaje combinate cu experiența noastră, a Danibrum România, reprezintă un start excelent în cazul noilor afaceri și un parteneriat sustenabil și de lungă durată în cazul afacerilor cu vechime în domeniu.” ne-a mai  spus Mihai.

Așa că, dacă ești la început de drum sau doar pasionat, ai ocazia să cumperi la prețuri promoționale toate utilajele necesare pentru a începe să lucrezi piese de mobilier. Pentru informații privind diferența dintre abricht și grosime, circular de formatizat sau pendular, avantajele mașinilor de găurit prenumatice comparativ cu cele manuale și alte astfel de nelămuriri, va trebui să-l întrebi pe meșterul Holzmann.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian