Business Deco&Design

Accesoria Home & Business își extinde portofoliul cu noi modele de prize de la Design Light

Dezvoltarea tehnologică accelerată aduce în viața noastră tot mai multe aparate electrice și electronice, gadgeturi și sisteme de comunicare și control care trebuie alimentate cu energie electrică. Pentru ca spațiul să fie cât mai organizat este nevoie de sisteme de prize multifuncționale, ușor de folosit și la îndemână. Producătorii se adaptează continuu acestor cerințe, modelele fiind din ce în ce mai ofertante. Accesoria Home & Business își îmbogățește portofoliul cu noile sisteme de prize Design Light care pot fi folosite cu ușurință atât în locuințe, cât și în spațiile de birouri. Moderne, versatile și cu design compact, prizele se adaptează perfect vieții noastre de zi cu zi dominată de tehnologie.

accesoria home prize design light

Prizele nu mai au doar scopul de conecta aparatele la energia electrică

Sistemele de prize montate acum în case și birouri reflectă cerințele moderne ale tehnologiei. Nu mai sunt doar o sursă de energie electrică pe un perete ci înglobează porturi USB, sunt discrete apărând doar la nevoie sau pot fi mutate în funcție de locul unde se desfășoară activitatea. Vremea prelungitoarelor și firelor întinse peste tot a trecut, alimentarea cu energie fiind gândită să fie acolo unde ai nevoie, când ai nevoie.

Preocuparea producătorilor este acum să înglobeze într-o singură priză cât mai multe posibilități de încărcare.  Telefoanele mobile sunt prezente în activitatea noastră pe parcursul întregii zile. Periodic trebuie încărcate și acest lucru ne poate pune uneori în situația de a ne „lupta” pentru o priză. Adăugarea porturilor USB la prize poate fi un mod de rezolvare a problemei, mai ales că sunt suficient de mici încât să poată fi montate mai mult de unul pe o singură priză. Dacă sistemul respectiv este compus din două prize normale și două porturi USB, el poate fi sursă de energie pentru patru dispozitive în același timp.

Sisteme de prize pentru birouri, dar și pentru living sau bucătărie

Pe lângă designul modern și compact, sistemele de prize Design Light oferă și posibilitatea de încărcare a telefoanelor și a altor aparate electronice prin porturi speciale. Pe langă porturile USB, există modele ce oferă posibilitatea încărcării prin inducție sau cu porturi RJ45 sau HDMI. Mai jos sunt câteva dintre modele pe care le găsiți la Accesoria Home & Business:

accesoria home prize design light

MULTI BOX – Priză retractabilă, cu încărcător prin inducțiePoate fi folosită atât în clădirile de birourilor, cât și acasă, în biroul personal sau bucătărie. Poate fi montată în blatul de lucru sau în cel al biroului, adâncimea de montare fiind mică, de doar 18 cm. Când este retractată pe suprafața de lucru este vizibil doar capacul rotund și negru. În această poziție poate încărca telefonul prin simpla așezare a acestuia pe capac. Pentru acces la prizele electrice și cele USB este suficient să apăsăm ușor capacul și corpul prizei va ieși în afară 9 cm, suficient cât să poată fi utilizate cele 4 prize schuko, 2 porturi USB și 2 porturi RJ45. Priza mai are incluse și 2 cabluri de rețea cu lungimea de 2 m.

accesoria home prize design light

SAMBO BOX – priză cu port USB și încărcător inductivEste o priză recomandată pentru spațiile reduse de la birou sau de acasă, dar unde există aparatură electrică și electronică ce trebuie conectată. Este rotundă și discretă, fiind incastrabilă în mobilier. Capacul funcționează ca încărcător prin inducție, întreg ansamblu având în pachetul de bază o priză schuko, 2 porturi USB, unul de tip A și celălalt de tip C. Separat pot fi achiziționate module interschimbabile HDMI și RJ45 care se înlocuiesc cu ușurință. Cablul de alimentare al prizei este de 1,8 m.

accesoria home prize design light

HOP BOX – priză încastrabilă, cu porturi USBO priză funcțională care ocupă foarte puțin loc. Este încastrabilă în blaturi sau piese de mobilier și se extrage prin apăsarea capacului. Cablul de alimentare este de 2 m și conține 3 priza schuko, un port USB tip A și unul tip C.

accesoria home prize design light

DESK BOX – priză de birou cu aplicație universalăEste priza pe care o poți lua cu tine oriunde. Cu o lățime de 7,5 cm și un sistem de prindere de muchia blaturilor de lucru, priza are 3 prize schuko, 2 porturi USB tip A și un cablul de alimentare de 2 m.

accesoria home prize design light

INBOX – priză încastrabilă, cu porturi USB, RJ45 și HDMICu INBOX se poate organiza mai bine spațiul de lucru, priza oferind posibilitatea de conectare pentru tipuri diferite de aparate. Sistemul cuprinde 2 prize schuko, 2 porturi USB tip A, un port HDMI și unul RJ45. Capacul prizei este astfel făcut încât se poate închide peste cablurile conectate ale aparatelor. Cablul de alimentare al prizei este de 1,5 m.

Alegerea unor prize cu posibilități multiple și variate de conectare permite o organizare mai bună a spațiului de lucru de acasă sau de la birou.  Designul în trend cu tendințele actuale, materialele de bună calitate asigură durabilitate și o integrare naturală în spațiul ambiental.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian