Forestier

Linia de prelucrare Wood-Mizer LT70WIDE HEAVY-DUTY

Wood-Mizer anunță o nouă transmisiune LIVE care prezintă un model robust de fierăstrău utilizabil în condiții grele de lucru de la Wood-Mizer, LT70 HEAVY-DUTY, care funcționează împreună cu circularul EG300, rampe de încărcare și o masă de sortare.

Echipa de ingineri Wood-Mizer a proiectat linia de producție prezentată pentru a satisface cerințele individuale ale clienților. Această echipă este specializată în dezvoltarea diferitelor sisteme de tăiere pentru clienții care caută modalități de a reduce costurile de instalare, exploatare și întreținere, producând în același timp mai mult lemn și mai puține deșeuri și reducând cerințele de forță de muncă.

Gazda prezentării este Adam Kubiak, Director de vânzări industriale, unul dintre inginerii de frunte ai companiei Wood-Mizer, care așteaptă cu nerăbdare să vă împărtășească cunoștințele și experiența pe tema soluțiilor de prelucrare industrială.

Linia de prelucrare prezentată în timpul transmisiunii LIVE constă din:
– Fierăstrăul LT70 HEAVY-DUTY
– Circularul multi-lamă pentru scânduri EG300
– Masa de sortare
– Transportor pe lanț de lungime 2,7-m cu unitate de comandă
– Rampă de încărcare a buștenilor
– Stație de control la distanță LT70

În centrul liniei se află fierăstrăul LT70 HEAVY-DUTY, o combinație de două fierăstraie Wood-Mizer care și-au dovedit eficiența – capul de tăiere lat LT70 și patul avansat de fierăstrău industrial WM4000. Prin alăturarea acestor caracteristici particulare ale celor două mașini, Wood-Mizer a creat un fierăstrău impresionant de eficient și rapid, păstrând în același timp întreținerea la prețuri reduse și ușurința de utilizare.

Fierăstrăul LT70 HEAVY-DUTY reprezintă o soluție pentru companiile de prelucrare a lemnului cu volum ridicat de lucru. Dispune de un cap masiv capabil de o tăiere precisă a buștenilor cu lățimea de 95 cm, asistat de un dispozitiv de setare automată a grosimii scândurii, brațul de ghidare a pânzei reglabil electric, sistem automat de lubrifiere a pânzei, un decojitor și un vizor cu laser. Operatorul controlează mașina de la o stație aflată la distanță, poziționată în cel mai confortabil loc de lângă fierăstrău.

Fierăstrăul HEAVY-DUTY are un pat mare și solid susținut de un sistem de super-hidraulică pentru manipularea rapidă și ușoară a buștenilor mari. Patul deține o clemă robustă centrală de bușteni pe două tije, o rolă de absorbție, o bandă transportoare scurtă, două role de prindere pe cilindri dubli, un mecanism de întoarcere a bușteanului cu lanț bidirecțional și trei suporturi verticale duble. Această configurație poate fi îmbunătățită cu secțiuni de pat suplimentare, punte de încărcare a buștenilor, masă de sortare sau picioare ridicate ale patului pentru o mai bună integrare în sistemele de prelucrare existente.

Accesând adresa https://www.woodmizer.ro/live puteți consulta programul transmisiunii, vă puteți abona și seta o notificare pentru a fi invitat la transmisiune.

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian