Forestier

Wood-Mizer lansează fierăstrăul LT70 HEAVY-DUTY

Wood-Mizer a combinat cu succes cele mai bune caracteristici ale celor două fierăstraie de succes într-un singur nou produs. Fierăstrăul LT70 HEAVY-DUTY produce cherestea la nivel industrial cu ușurința operării unui fierăstrău profesional LT70.

Fierăstrăul LT70 HEAVY-DUTY combină capul de tăiere avansat ce produce rezultate excepționale de debitare al fierăstrăului LT70 Professional cu patul fierăstrăului de mare randament și ultimă generație al modelului industrial Wood-Mizer WM4000 cu tăietură subțire. Această combinație asigură fabricarea de cherestea de înaltă calitate la viteze mari și cu o modalitate de operare ușoară. „Operatorii fierăstrăului LT70 HEAVY-DUTY raportează că productivitatea s-a mărit considerabil datorită operării facile și vitezei de procesare a buștenilor”, afirmă Hubert Powietrzynski, directorul departamentului de vânzări din cadrul Wood-Mizer Europa.

Capul de tăiere extrem de fiabil LT70 este oferit în două dimensiuni – STANDARD pentru bușteni cu diametru de până la 95 cm, și WIDE (lat) pentru bușteni cu diametru de până la 105 cm. Versiunea standard poate produce scânduri de 73 cm lățime, în timp ce cu capul mai lat, capacitatea de debitare de scânduri în ceea ce privește lățimea crește la 86 cm. Capul este echipat brațe de retur standard de scânduri, care îndepărtează scândura tăiată pe un transportor de evacuare pentru o eficiență crescută.

LT70 HEAVY-DUTY utilizează pânze lungi de 38-50 mm lățime și 4670 mm lungime, iar modelul LT70WIDE HEAVY-DUTY necesită pânze de 38 mm lățime și 5000 mm lungime. Performanța pânzelor este îmbunătățită de brațe de ghidaj reglabile electric și de un sistem de lubrifiere automat, operații care îmbunătățesc durata de viață a pânzei și stabilitatea acesteia în timpul debitării materialelor de diferite dimensiuni. Opțional, capul de tăiere poate fi echipat cu un decojitor pentru a prelungi durata de viață a pânzelor și un indicator laser pentru debitarea de precizie.

Modelul standard LT70 HEAVY-DUTY vine echipat cu o stație de comandă la distanță a operatorului, care poate fi stabilită în cel mai convenabil loc, oriunde în jurul fierăstrăului. Pentru setarea automată a grosimii scândurii, stația operatorului include bine-cunoscutul dispozitiv rapid și precis de comandă, SW10 Setworks sau opțional PLC1, PLC2, sau Accuset 2.

Fierăstraiele HEAVY-DUTY sunt construite pe un pat mare și rezistent, care include o clemă de bușteni centrală robustă pe două tije, o rolă de echilibrare a bușteanului, o rolă de suport și o bandă transportoare scurtă. Patul este echipat cu un pachet Super Hidraulic, proiectat pentru manipularea rapidă și ușoară a buștenilor grei de până la 3 tone. O pompă hidraulică de mare randament de 5.5 kW asigură eficient funcțiile de manipulare a buștenilor, cu ajutorul a două role de putere montate pe cilindri dublii pentru poziționarea ușoară a bușteanului pe șinele patului, un mecanism cu lanț de rotire bi-direcțională pentru rotația buștenilor masivi și trei suporți verticali dubli pentru asigurarea unei stabilități superioare în vederea prinderii și întoarcerii buștenilor. Structura patului poate fi extinsă prin adăugarea de secțiuni suplimentare (de 0,9 sau 3,6 m lungime), unei punți de încărcare a buștenilor, mese de sortare sau picioare de ridicare a patului pentru a se integra în liniile de prelucrare deja existente.

“Modelul LT70 HEAVY-DUTY este un fierăstrău puternic, construit pe o structură rezistentă și stabilă a patului, care procesează eficient buștenii grei și masivi. Kitul de picioare opțional asigură ridicarea cadrului patului și face astfel mult mai ușoară curățarea de dedesubtul fierăstrăului,” – ne împărtășește Hubert Powietrzynski. “Patul fierăstrăului este echipat cu un sistem hidraulic de mare randament, ce permite manipularea buștenilor mari mult mai rapid, ceea ce are ca rezultat direct creșterea productivității generale. Acesta este motivul pentru care companiile ce produc cherestea în volume mari, industriale apreciază atât de mult capacitatea fierăstrăului LT70 HEAVY-DUTY”.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.woodmizer.ro sau să contactați reprezentantul dvs. local Wood-Mizer.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii Nr. 6, Sura Mica
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână