Bife-Sim

Romexpo anunță BIFE-SIM 2023

Vrei să îți prezinți produsele și serviciile și să ai contact direct cu vizitatorii specialiști, dar și cu publicul larg? Romexpo te invită să participi ca expozant la BIFE-SIM 2023 – cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco din România.

Manifestarea are loc în perioada 21 – 24 septembrie și este organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene.

Evenimentul promovează culorile în trend de anul acesta, obiectele de decor must-have în orice proiect de design, elementele naturale care ilustrează legătura dintre om și natură, materialele și piesele de mobilier care sunt la modă, precum și articolele cu aspect vintage care dau un farmec aparte spațiului de locuit. 

De asemenea, BIFE-SIM 2023 prezintă și cele mai avansate utilaje și echipamente folosite în procesul de producție, execuție, finisare și montaj.

„Invităm producătorii de mobilă, dar și pe cei care au un business în domeniul arhitecturii, implementează proiecte de design sau oferă consultanță în domeniu, să participe la cel mai mare și important târg specializat din România. #BifeSim2023 este platforma ideală de prezentare atât a celor care au o activitate consolidată și dictează tendințele pieței, cât și a celor care abia se lansează în acest sector și vor să beneficieze de o mega expunere. Liderii industriei s-au înscris deja la eveniment și vin la ediția de anul acesta a BIFE-SIM să prezinte mobila viitorului”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

În cadrul BIFE-SIM 2023 ai ocazia să crești notorietatea companiei, să identifici noi oportunități de colaborare, să prospectezi cererea și concurența și să închei parteneriate benefice pentru afacerea ta. 

Pentru informații suplimentare despre condițiile de participare și mai multe detalii despre conceptul ediției de anul acesta, nu ezita să ne contactezi pe adresele de mail: mihaela.pane@romexpo.ro sau  gchise@industriamobilei.ro.

Program de vizitare:
21 – 23 septembrie 2023: 10:00 – 18:00
24 septembrie 2023: 10:00 – 16:00

www.bife-sim.ro

 

Comunicat de presă transmis de Romexpo

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână