Bife-Sim

BIFE-SIM 2022 Comunicat de presă Romexpo

În perioada 22 – 25 septembrie, Romexpo a organizat BIFE-SIM– Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Cu acest prilej, peste 14.580 de vizitatori, specialiști și public larg, au ajuns în Centrul Expozițional.

„Mulțumim companiilor care s-au alăturat celor două evenimente desfășurate în paralel și au făcut tot posibilul ca edițiile de anul acesta să se desfășoare în bune condiții. Știm că majoritatea sectoarelor de activitate întâmpină dificultăți economice și logistice, noi fiind chiar una dintre cele mai afectate industrii în ultimii ani, și că participarea la târguri și expoziții implică eforturi considerabile, însă renunțarea nu este o soluție. Cu pași mici, dar serioși și siguri, putem face ca orice revedere din Centrul Expozițional să fie un real succes. Le suntem recunoscători partenerilor pentru profesionalism și sprijinul acordat în organizarea BIFE-SIM, iar vizitatorilor le transmitem că îi așteptăm la edițiile din 2023! Sau la alte evenimente din portofoliul nostru”, transmite Oana Netbai, PR Romexpo.

 BIFE-SIM 2022 a fost despre smart networking, schimb de idei între antreprenorii din industria mobilei și oportunități de dezvoltare. Nu au lipsit reducerile considerabile, întâlnirile de business, obiectele de artă, proiectele spectaculoase de design interior și originalitatea. 

111 firme renumite din Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, România, Serbia și Turcia, reprezentative pentru industria mobilei, amenajărilor interioare, utilajelor și echipamentelor, au participat la eveniment cu cele mai inspirate piese și o multitudine de promoții valabile pe perioada târgului. 

Ediția de anul acesta a înregistrat un grad de internaționalizare de 16%.

Manifestarea a promovat latura sustenabilă a industriei și ideea de eco home decor. Pe durata celor 4 zile de târg, vizitatorii au găsit la Romexpo mobilă în stil clasic, modern și minimalist, echipamente, decorațiuni, accesorii și corpuri de iluminat. Toate la super preț. Zona de utilaje a fost un adevărat punct de atracție pentru antreprenorii din domeniu, dar și pentru publicul fascinat de demonstrațiile de pe perioada târgului.

 În plus, aceștia au avut ocazia să participe la o serie de workshop-uri practice, gratuite, despre realizarea unui aranjament pentru decorul locuinței, elementele de bază ale unui program de arhitectură și regulile principale de proiectare. Acestea au fost dedicate atât publicului larg, cât și specialiștilor din domeniu. 

Pe lângă aceste activități conexe, tot în cadrul BIFE-SIM 2022, specialiștii de la Atelierele ILBAH au organizat și conferință „Arta de a trăi în armonie cu spațiul tău. Vacanța la tine acasă!”.

Cu ocazia târgului, Asociația Producătorilor de Mobilă din România a organizat conferința „Cum salvăm industria românească de mobilier și de produse din lemn”, la care au participat reprezentanți ai autorităților statului, ai mediului academic, producători de mobilă, decorațiuni și accesorii, distribuitori de echipamente și utilaje.

BIFE–SIM este organizat de Romexpo, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie din România.

 

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână