Bife-Sim

BIFE-SIM 2023 – Romexpo comunică un număr mai mare de vizitatori decât anul trecut

14.767 de vizitatori au ajuns la BIFE-SIM 2023 – cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco

În perioada 21 – 24 septembrie 2023, în Centrul Expozițional ROMEXPO s-a desfășurat BIFE-SIM 2023 – Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii. 14.767 de vizitatori au venit la ROMEXPO să descopere cele mai noi tendințe din domeniu, să se inspire din stilurile extravagante de amenajare interioară și exterioară și să se bucure de super ofertele pregătite de firmele expozante.

La eveniment au participat 100 de companii reprezentative pentru industria home & deco, suprafața expozițională ocupată fiind de peste 10.800 mp. BIFE-SIM 2023 a înregistrat un grad de internaționalizare de 18%.

Vedetele ediției au fost piesele de mobilier din lemn masiv inspirate de mesteșugul românesc, materiale pentru design interior care îmbină frumusețea cu rezistența în timp și durabilitatea, saltele premium realizate cu tehnologia pocket – spring și cele cu spumă memory cu infuzie de Aloe Vera, precum și sistemele pocket pentru mobilier care ajută la eficientizarea spațiului.

În cadrul evenimentului, producătorii de mobilă, dar și cei care au un business în domeniul arhitecturii, implementează proiecte de design sau oferă consultanță în domeniu, au avut ocazia să-și prezinte proiectele spectaculoase în fața vizitatorilor specialiști, dar și a publicului larg. Mai mult decât atât, evenimentul i-a ajutat să identifice noi oportunități de colaborare, să prospecteze cererea și concurența și să încheie parteneriate benefice pentru afacerea lor.

BIFE-SIM 2023 a promovat și culorile vedetă ale sezonului, obiectele de decor must – have în orice proiect de design, elementele naturale care ilustrează legătura dintre om și natură, materialele și piesele de mobilier care sunt la modă, precum și articolele cu aspect vintage care dau un farmec aparte spațiului de locuit. De asemenea, târgul a prezentat și cele mai avansate utilaje și echipamente folosite în procesul de producție, execuție, finisare și montaj.

La BIFE-SIM 2023 au fost expuse și piesele impresionante realizate de cei mai talentați arhitecți și designeri în cadrul Concursului Național de Design de Mobilier, iar Asociația Industriei Lemnului – Prolemn, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și cu sprijinul ROMEXPO,  a organizat Conferința Green Industry.

BIFE SIM – cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco – este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene.

www.bife-sim.ro

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână