Bife-Sim Evenimente

BIFE-SIM 2024 – un nou concept vizual, o nouă comunicare

BIFE-SIM 2024 va avea loc anul acesta în perioada 19-22 septembrie, iar organizatorii ne promit o schimbare majoră a evenimentului, aflăm dintr-un comunicat de presă primit de la Romexpo.

 

Într-un efort concertat de a aduce în prim-plan faima trecută a evenimentului, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Romexpo au anunțat lansarea ediției a 32-a a BIFE-SIM, expoziția internațională ce reunește comunitatea extinsă a industriei de mobilă. Evenimentul, care a avut loc săptămâna trecută, s-a bucurat de prezența Cluster Mobilier Transilvan, Cluster Regional al Lemnului – PRO WOOD, Asociația Industriei Lemnului – PROLEMN, Asociația Română pentru Design și Inovație – ARDI, producători, distribuitori și alți actori majori din domeniu, după cum reiese din comunicatul de presă amintit.

Față de anii trecuți se observă o schimbare de comunicare, dinspre cea B2C, orientată către consumatorul final, spre cea B2B, orientată către companii. Sub sloganul „Crafting enduring connections” (n.r. Creând conexiuni durabile), noul BIFE-SIM se dorește a fi o platformă esențială pentru networking și promovare internațională, reflectând angajamentul organizatorilor de a propulsa industria românească de mobilă pe scenele globale.

Președintele APMR, Dumitru Blaga, a subliniat importanța participării la acest eveniment:„Haideți la BIFE-SIM 2024! Trebuie să arătăm forța industriei noastre. Este nevoie să ne vedem și să fim văzuți. Știm să facem mobilă și nu putem accepta să ne bată cineva la noi acasă. Sper să găsiți resursele necesare și dorința de a fi prezenți la singurul eveniment care reunește întreaga comunitate a industriei de mobilă.”

Mihai Costriș, director executiv la Romexpo, și-a exprimat optimismul cu privire la impactul expoziției: „Vă punem la dispoziție cadrul perfect pentru promovarea produselor și serviciilor în fața unui public vast, format din profesioniști din industrie, investitori și potențiali parteneri de afaceri. Împreună ne luăm un angajament ferm spre un viitor propice inovației și progresului în industria mobilei.”

BIFE-SIM 2024, conform organizatorilor, își dorește să reunească, la București, producători de mobilă și furnizori de echipamente, accesorii și obiecte de decor, arhitecți și designeri, retaileri sau reprezentanți ai HoReCa ori cumpărători finali. Tot organizatorii ne anunță că încep înscrierile pentru participanții la eveniment.

BIFE-SIM 2024 este organizat de Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și Camerele de Comerț și Industrie din România și va avea loc în perioada 19 – 22 septembrie 2024, în Pavilionul B2, Romexpo, București.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian