Forestier

Wood-Mizer adaugă opțiunea capului WIDE la seria de fierăstraie LT20

Odată cu lansarea fierăstrăului LT20WIDE, Wood-Mizer a finalizat implementarea opțiunii WIDE pentru întreaga gamă de fierăstraie panglică LT, care include modelele LT15, LT20, LT40 și LT70. 

Capul de fierăstrău WIDE a fost dezvoltat pentru a răspunde cererii tot mai accentuate de tăiere a buștenilor mari din industrie. Cu un cap de fierăstrău mai lat, operatorul poate tăia bușteni mari cu un diametru de până la 90 cm. Capul de fierăstrău WIDE generează beneficii suplimentare în debitarea buștenilor din zonele urbane și în care buștenii cu diametru mare sunt mai ieftini și ușor de procurat.

LT20 WIDE Wood-Mizer

Noul fierăstrău LT20WIDE în versiunea mobilă a fost prezentat pentru prima dată în Franța la sfârșitul lunii martie 2023. La începutul acestui an, Wood-Mizer a lansat fierăstrăul panglică mobil LT15CLASSIC WIDE, prezentat și la Zilele Clienților din Franța, pentru ca vizitatorii să poată compara caracteristicile și beneficiile ambelor modele.

În timp ce LT15WIDE este construit pe un pat cu segmente joase cu manipulare manuală a buștenilor, modelul LT20WIDE are designul clasic al capului în consolă Wood-Mizer și funcțiile de pat hidraulic. LT20WIDE Mobile poate fi livrat cu manipularea buștenilor în 3 versiuni – manuală, standard și super-hidraulică. Versiunea super-hidraulică include două suporturi laterale verticale, o clemă centrală pe 2 tije, cleme de prindere, un rotitor de bușteni, role de echilibrare a buștenilor și un încărcător de bușteni. Proprietarul unei fabrici de cherestea poate opta pentru configurația care se potrivește cel mai bine cerințelor de productivitate și buget.

LT20WIDE Wood-Mizer

Noua versiune a fierăstrăului LT20WIDE este disponibilă cu motoarele electrice de 7,5kW, 11kW si 15kW, motorul pe benzina de 25CP si motoarele diesel de 22CP sau 25CP.

Cu dispozitivul standard pentru reglarea automată a grosimii scândurilor debitate Setworks SW10, tăierea devine mai convenabilă deoarece operatorul nu trebuie să rețină setarea grosimii după fiecare tăiere. Capul fierăstrăului este deplasat electric în sus/jos și înainte/înapoi. Apa din rezervor asigură lubrifierea direct pe pânză pentru a îmbunătăți procesul de debitare. Brațul electric de ghidare menține pânza susținută în timpul debitării materialelor de diferite dimensiuni. Tensiunea pânzei este ușor de reglat și menține pânza întinsă adecvat pentru tăiere. Un decojitor opțional ajută la menținerea pânzei ascuțite pentru mai mult timp, deoarece îndepărtează scoarța, murdăria și pietrele de pe suprafața buștenilor.

LT20 WIDE Wood-Mizer

Un fierăstrău panglică portabil poate fi transportat în pădure, pe terenul agricol sau șantierul de construcții unde utilizatorul are nevoie să debiteze busteni. Transportul fierăstrăului cu o camionetă este convenabil, iar pregătirea utilajului pentru lucrul la fața locului durează doar câteva minute.

Wood-Mizer oferă o garanție de 2 ani pentru toate fierăstraiele profesionale și asistență de service premium.

Pentru mai multe informații despre fierăstraie panglică mobile, vă rugăm să contactați reprezentantul local de vânzări Wood-Mizer.

www.woodmizer.ro

 

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian