B2Bife 2023 Evenimente

Dacă ești interesat de adezivi pentru lemn, vino la B2Bife pe 22 septembrie să discuți cu Matefy Csaba | Szolvegy

Csaba Matefy, director Szolvegy, companie ce deține marca de adezivi TISZABOND, va fi prezent în standul Revista din Lemn de la BIFE-SIM 2023 vineri, începând cu ora 12, în cadrul evenimentului B2Bife. Vom discuta despre Adezivi ”verzi” TISZABOND, dar și despre extinderea rețelei de distribuție. Dacă ești interesat să devii distribuitor TISZABOND te așteptăm vineri în standul nostru. Domnul Matefy va vorbi și despre planurile de viitor ale companiei și va răspunde întrebărilor celor interesați de adezivi, încleiere sau distribuție.

B2Bife Matefy Csaba Tiszabond

 

Principalele zone de interes pentru distribuție sunt cele din sudul țării

Szolvegy Vegypary SRL este un nume cunoscut în piață având peste 400 de parteneri. Printre clienți se numără mari producători de panouri din lemn masiv, producători de mobilier, de case din lemn, stupi sau tocătoare. O mare parte dintre produsele încleiate cu adezivii TISZABOND sunt destinate exportului, printre parteneri fiind și mulți producători IKEA.

Principalele produse din portofoliul Szolvegy Vegypary sunt adezivii. Pentru a veni însă în ajutorul clienților, pe lista de produse găsim și alte produse complementare sau auxiliare precum demulant pentru prese, parafină pentru reducerea crăpării lemnului la capete, chit sau produse de ambalare. Toate aceste produse vor putea fi vândute și de viitorii distribuitori.

Szolvegy a construit deja o rețea de distribuție cu parteneri în multe zone ale țării. În sud însă sunt mai slab reprezentați și își doresc să schimbe acest lucru. Sunt interesați de distribuție în București, Buzău, Craiova, Constanța, Galați.

”Zilnic suntem contactați de mici producători care ne întreabă dacă avem distribuitor în zona unde ei își desfășoară activitatea sau în apropiere. Din păcate, nu întotdeauna reușim să identificăm un colaborator care să-i sprijine, mai ales în partea de sud a țării. Suntem deficitari în Dobrogea, sudul Moldovei, Muntenia, Oltenia, Banat. Ne dorim să fim aproape și de producătorii din aceste zone, să le oferim produsele și cunoștințele noastre despre lemn și încleiere” – Matefy Csaba, director Szolvegy.

Succesul vine mai repede dacă cunoști piața

Distribuitorul considerat ideal de Szolvegy este cel care deja are legătură cu domeniul, distribuind în zonă și alte materiale specifice prelucrării lemnului. Un astfel de parteneriat ar fi în avantajul ambelor părți. Cunoscând piața, distribuitorul va identifica mai repede posibilii clienți, evitând frustrarea generată de o perioadă lungă fără vânzări, iar Szolvegy va putea îndruma doritorii către o companie cunoscută deja în piață.

Poți afla tot ceea ce te interesează legat de distribuția adezivilor și un eventual parteneriat cu compania Szolvegy participând vineri, 22 septembrie, la evenimentul B2Bife de la standul Revista din Lemn.

Dacă ești în căutarea unei oportunități de business vino vineri, 22 septembrie la standul Revista din Lemn de la BIFE-SIM 2023. B2Bife! Hai la BIFE!

Stand Revista Din Lemn 66A | Pavilion B2 | Romexpo

Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentul B2Bife accesează site-ul b2bife.biz
BIFE-SIM 2023 este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene. Este cel mai important eveniment al anului din Industria Lemnului și reunește întreaga industrie a mobilei, echipamentelor de prelucrare a lemnului și accesoriile lor. 

 

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian