Business Evenimente Uncategorized

HOLZ-HANDWERK și FENSTERBAU FRONTALE 2024 la bilanț

După o perioadă de incertitudini, perechea de târguri HOLZ-HANDWERK și FENSTERBAU FRONTALE a revenit la programarea sa obișnuită de primăvară. Evenimentul, desfășurat la Centrul Expozițional Nuremberg, a atras un număr impresionant de aproximativ 75.000 de vizitatori din 112 țări, reușind să adune 973 de expozanți din 44 de țări. A fost un spațiu de networking pentru discuții pe teme actuale din industrie, precum tendințele în construcția de ferestre, uși, fațade, prelucrarea lemnului și industria lemnului.

holz-handwerk-2024

Pe parcursul celor patru zile, participanții au avut oportunitatea de a explora noile produse și tehnologii, de a lega contacte valoroase în industrie și de a se confrunta cu provocări actuale precum sustenabilitatea, protecția împotriva extremelor climatice sau deficitul de forță de muncă calificată. Poate tocmai din această cauză, a situației tensionate din industria germană de construcții, HOLZ-HANDWERK și FENSTERBAU FRONTALE au atras un număr semnificativ de vizitatori din sectoarele dulgherie, binale, arhitectură și construcția de ferestre și fațade din întreaga lume.

Inovație și Tradiție la HOLZ-HANDWERK

La HOLZ-HANDWERK, 329 de expozanți și-au prezentat cele mai recente tendințe și inovații din industria lemnului, de la mașini de debitat și șlefuit până la sisteme de extracție și mașini performante de prelucrat lemnul. Cu o parte dintre ei am discutat și noi. Mai multe detalii aici. „Suntem foarte mulțumiți că HOLZ-HANDWERK a avut parte de o așa mare afluență în ciuda condițiilor economice din industria construcțiilor și că am reușit să prezentăm din nou toate cerințele operaționale ale industriei de tâmplărie, și astfel întregul lanț valoric al prelucrării lemnului,” a afirmat Stefan Dittrich, Director Executiv HOLZ-HANDWERK, NürnbergMesse.

FENSTERBAU FRONTALE – Centrul Inovației

FENSTERBAU FRONTALE 2024 a prezentat multe inovații și momente deosebite. Ultimele sisteme de profile, sticla în arhitectură, tehnologia de fixare, sisteme de securitate și multe altele au fost prezentate de cei 644 de expozanți. „FENSTERBAU FRONTALE și-a demonstrat încă o dată poziția de lider mondial în domeniul ferestrelor, ușilor și fațadelor, fiind punctul central de întâlnire pentru vizitatori din întreaga lume în căutarea ultimelor teme și soluții pentru provocările cheie ale industriei,” a declarat Elke Harreiß, Director Executiv FENSTERBAU FRONTALE, NürnbergMesse.

Ambele târguri au fost completate de un program de suport comprehensiv, oferind multe idei valoroase pe teme de actualitate din industrie. Extinderea experienței târgului în mediul digital prin intermediul canalelor de YouTube, LinkedIn, Facebook și Instagram subliniază angajamentul organizatorilor de a rămâne conectați cu comunitatea și de a oferi informații, tendințe și actualizări despre respectivele târguri.

Revista din Lemn încurajează astfel de evenimente. Reușita lor subliniază importanța inovației și a schimbului de idei în industria lemnului și a construcțiilor, oferind o platformă vitală pentru dezvoltarea durabilă și avansarea tehnologică în aceste domenii.

Ne revedem la următoarea ediție a HOLZ-HANDWERK și FENSTERBAU FRONTALE, între 24 și 27 martie 2026, la Nuremberg.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian