Business

Lectra numește o nouă conducere în regiunea EMEA

Lectra anunță numirea Antonellei Capelli în funcția de Președinte al regiunii Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), începând cu data de 1 mai 2024. Fiind deja membru al Comitetului Executiv din 1 ianuarie 2024, Antonella Capelli îi succede lui Fabio Canali, care se retrage.

„În numele tuturor echipelor Lectra, aș dori să îi mulțumesc călduros lui Fabio Canali pentru aportul său excepțional de când s-a alăturat Lectra, acum douăzeci de ani. Fabio a ghidat cu măiestrie echipa noastră din Italia, apoi în Europa de Sud și Africa de Nord, unde împreună, au livrat o performanță remarcabilă. Leadership-ul și expertiza sa au fost esențiale pentru succesul numeroaselor oferte lansate în ultimul deceniu”, a afirmat Daniel Harari, Președinte și Director General al Lectra.

„Sunt deosebit de încântat că Antonella Capelli preia conducerea pentru a continua dezvoltarea Lectra în regiunea EMEA. De peste zece ani, ea și-a demonstrat excelenta înțelegere a provocărilor clienților noștri și capacitatea de a accelera creșterea companiei în această regiune. Nu am nicio îndoială că Antonella va aduce o contribuție foarte pozitivă la tranziția spre Industria 4.0 a companiilor care ne acordă încrederea lor în Europa, Orientul Mijlociu și Africa”, a adăugat Harari.

Antonella Capelli și-a început cariera la IBM Global Business Services, în managementul proiectelor IT, inovație digitală și vânzări consultative pentru piața modei. În 2013, s-a alăturat Lectra ca Manager al Serviciilor Profesionale pentru Italia, trecând apoi în rolul de vânzări în 2017, și și-a mărit treptat responsabilitățile în Italia și regiunea Europa de Sud și Africa de Nord. Ea deține un master în inginerie și management al producției de la Universitatea din Milano-Politecnico (Italia).

„Sunt deosebit de onorată și entuziasmată să pot sprijini succesul Lectra într-o regiune unde provocările clienților noștri pot fi foarte diverse”, a declarat Antonella Capelli. „Abia aștept să colaborez îndeaproape cu toate echipele EMEA pentru a oferi soluții care să permită actorilor din industriile modei, automotive și a mobilierului să își continue transformarea digitală. Ambiția mea este de a favoriza succesul nostru colectiv.”

Fondat în 1973, Lectra este un jucător important pe piețele modei, automotive și a mobilierului. Grupul oferă soluții de inteligență industrială – software, echipamente de tăiere, soluții de analiză a datelor și servicii asociate – care facilitează transformarea digitală a companiilor pe care le servește. Lectra este prezent în 74 de țări din regiunea EMEA, cu peste 500 de angajați în 17 locații și 4.000 de clienți. Lectra a raportat venituri de 478 milioane de euro în 2023, iar regiunea EMEA a reprezentat 33% din acestea.

Sursa Lectra

 

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian