Business

WoodMatic este distribuitorul PURETE în România

În lumea în continuă evoluție a tehnologiei și a inovațiilor industriale, compania românească WoodMatic își anunță noua colaborare strategică cu compania chineză PURETE, marcând un pas semnificativ în penetrarea tehnologiilor de finisare și vopsire asiatice în industria mobilierului din România.

Recent întoarsă dintr-o vizită în China, echipa WoodMatic a avut ocazia să viziteze fabricile KDT Machinery, un partener de lungă durată, și să se întâlnească cu numeroși producători de top din sectorul mobilierului și utilajelor. Aceste întâlniri au culminat cu semnarea unui parteneriat exclusiv cu PURETE, producător cu rezultate consistente în domeniul finisajelor ecologice și eficiente energetic.

„Semnarea contractului cu PURETE înseamnă închiderea unui cerc pentru noi”, ne-a declarat Radu Munteanu, Directorul Național de Vânzări WoodMatic. „Acum, alături de utilajele KDT din portofoliu, care oferă tehnologia necesară pentru tăiere, frezare și asamblare, vor fi liniile PURETE care vor finisa și vopsi mobilierul și obiectele obținute, transformându-le în produs final.”

PURETE, fondată în 2008 și devenită companie pe acțiuni în 2021, este lider în furnizarea de soluții de vopsire și finisare care se adresează provocărilor industriei, cum ar fi poluarea, costurile mari de producție și automatizarea scăzută. Liniile de producție PURETE includ tehnologii avansate pentru acoperire cu valțuri, turnare, pulverizare, acoperire inertă, laminare și ambalare. Acestea sunt utilizate pe scară largă pentru diverse materiale, inclusiv metal, plastic, sticlă și, în mod special, lemn și derivate din lemn.

„Vom oferi astfel fabrici la cheie care vor furniza beneficiarilor produsul finit, continuând să alimentăm succesele românești cu tehnologie de ultimă generație la prețuri corecte”, a adăugat Radu Munteanu, reprezentantul WoodMatic.

Într-un climat industrial global în care calitatea și eficiența devin imperative, WoodMatic și PURETE se angajează să aducă pe piața românească și internațională cele mai inovatoare soluții. Parteneriatul promite să deschidă noi perspective pentru producătorii români de mobilier, stabilind noi standarde de excelență și reușită.

„Cu ajutorul tehnologiei de vârf oferită de KDT Machinery și al parteneriatelor strategice, ne propunem să aducem calitatea și inovația asiatică în țară și de aici, pe piețele internaționale”, a concluzionat reprezentantul WoodMatic. Viitorul se anunță promițător pentru WoodMatic și partenerii săi.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian