Bife-Sim Business Mobilier

Global Design Suceava – idei mereu proaspete

Motto-ul firmei Global Design Suceavaidei mereu proaspete – spune multe despre această echipă mereu tânără, despre dorința lor continuă de a propune noutăți partenerilor și clienților. Mai mult ca sigur și anul acesta Global Design Suceava va veni la BIFE-SIM cu idei noi și interesante. Cu o experiență de 15 ani în producția de mobilier și 9 ani în producția de componente pentru mobilă, Global Design Suceava marchează, odată cu a 25-a ediție a BIFE-SIM, cea de a 8-a prezență la cel mai important eveniment de profil ce se desfășoară în România.

Global Design Suceava

Global Design Suceava ridică nivelul de exigență și design al produselor.

A devenit deja o tradiție participarea la acest eveniment, iar cu fiecare participare, Global Design Suceava ridică nivelul de exigență, complexitate și design al produselor pe care le prezintă.

În fiecare an compania lansează și propune produse noi pentru producătorii de mobilier din Romania. Global Design Suceava nu ezită nici în 2016 să aducă în piață produse ce fac producția de mobilier din ce în ce mai interesantă. Anul acesta, pe lângă panourile din MDF înfoliate 3D, cu care compania este prezentă de 8 ani în piața de accesorii pentru mobilă, compania propune panourile din MDF acoperite cu straturi acrilice – TOPX, precum și panourile/ușile pentru mobilă din MDF vopsit, produse într-una dintre cele mai moderne fabrici de componente de acest gen din România.

Astfel, Global Design încearcă să schimbe optica producătorului român de profil, dinspre materialele low-cost, mult utilizate la ora actuală, către produse cu un înalt nivel de calitate și cu caracteristici tehnologice, funcționale și de design aflate în topul de profil.

Iată câteva dintre avantajele produselor fabricate de Global Design Suceava: rezistență la abraziune, compuși chimici și expunere la raze UV, luciu înalt, paletă cromatică aproape infinită, rezistență în medii umede pentru panourile vopsite, precum și posibilitatea de personalizare a modelelor. La momentul actual, în ceea ce privește personalizarea modelelor, este una dintre foarte puținele opțiuni pe piața din România și este oferită de o echipă de tehnicieni și designeri care lucrează în permanență la solicitările clienților.

Global Design Suceava

O șansa să demonstrăm că și în România se poate face producție, nu doar comerț

“Nu putem să nu remarcăm faptul că singura ocazie prin care producătorii și cumpărătorii se pot întâlni într-un eveniment organizat, este BIFE SIM, iar cel puțin din punctul nostru de vedere, un astfel de eveniment este păcat că e singular pe o piață care se luptă să se dezvolte și să evolueze. Sunt absolut necesare și importante întâlnirile dintre colaboratori, iar dacă ar exista mai multe astfel de șanse pe parcursul unui an, suntem siguri că și rezultatele la nivel de piață ar fi altele. Informația este cheia, în orice domeniu am activa, iar a fi informat înseamnă șansa să te dezvolți; dezvoltarea fiind principiul către care cel puțin Global Design Suceava tinde în permanență, fie că e vorba de tehnologie, de capacitate de producție sau de acumularea de cunoștințe în domeniul producției de mobilier și componente pentru mobilă.

Pentru Global Design Suceava, participarea an de an în ultimii 8 ani la BIFE SIM a însemnat și înseamnă contactul în permanență, atât cu clienții proprii, cât și cu furnizorii, înseamnă șansa să demonstrăm ceea ce putem realiza și nu în ultimul rând, șansa să demonstrăm că și în România se poate face producție nu doar comerț.” – au declarat reprezentanții Global Design Suceava.

Global Design Suceava

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian