Bife-Sim Evenimente

Dizainăr aduce tineri creativi la BIFE-SIM 2016

La foarte puțin timp după lansarea Revistei din Lemn, am participat la a 13-a ediție a evenimentului Design la Rece organizat de Dizainăr. Vă spuneam atunci cât de impresionată am fost de Mihnea Ghilduș și de felul cum a reușit să ne facă să discutăm, să aflăm, să ne interesăm, să evoluăm. La fel de impresionată sunt și acum când văd efortul pe care-l face pentru promovarea designului românesc, a tinerilor care au ales acest drum.

Anul acesta Dizainăr participă la BIFE-SIM cu un stand de 60 mp denumit Salonul New Romanian Design. Încă de la începutul lunii august a lansat un concurs pentru tinerii designeri în urma căruia au fost selectate produsele ce vor fi expuse în cadrul salonului.

Dizainăr

Cum au fost alese lucrările ce or fi prezentate în standul Dizainăr

Instrucțiunile au fost trimise, iar participanți au fost îndemnați să se înscrie până pe 24 august, asigurându-se totodată că obiectul ce urmează a fi prezentat nu este doar în faza de proiect. Participanții au fost asigurați că până pe 2 septembrie vor fi anunțați câștigătorii.

Așa s-a și întâmplat! Dizainăr a anunțat pe FB câștigătorii concursului. Participanții au fost mulți – 41 de designeri – iar obiectele jurizate în număr de 190. În tonul anunțului s-a simțit tristețea pentru faptul de a fi fost nevoit să aleagă doar o parte dintre produsele de foarte bună calitate prezentate.

Dizainăr

new romanian design

Dizainării câștigători

Am spus și cu altă ocazie că Revista din Lemn își va face un scop din a încuraja și susține proiecte din domeniul lemnului, tineri designeri și pasionați ai lucrului cu lemnul. De aceea cu mare plăcere enumerăm mai jos câștigătorii concursului organizat de Dizainăr pentru participarea la BIFE-SIM.

Deci, vă invităm la târg, în perioada 14-18 septembrie, la standul Dizainăr – New Romanian Design – pentru a admira lucrările semnate de:

Iulia Georgescu & Anca Blaga, Izzi Design, Yankoo / Luminiș, Jazz Design, Uppercrazy, Uzina 55 Ploesci, Massa, Ubikubi, Arhifab, Brut Concept, Unu Trei Unu Patru, Studio Mud, Mirona Tartan, Ion Macarie, Foldo, Atelier Ciprian Manda, Dare to Rug, Square Art Studio, Patrascu Cristian Emanuel, Adrian Raveica, Guideco, Industrial Concept Art, Creative Team, Traian Tuță, Titi Jalba, Interiology.

Vom reveni în timpul târgului cu impresii „la cald” despre produsele expuse.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian