Evenimente

Dizainăr aduce tineri creativi la BIFE-SIM

La foarte puțin timp după lansarea Revistei din Lemn, am participat la a 13-a ediție a evenimentului Design la Rece organizat de Dizainăr. Vă spuneam atunci cât de impresionată am fost de Mihnea Ghilduș și de felul cum a reușit să ne facă să discutăm, să aflăm, să ne interesăm, să evoluăm. La fel de impresionată sunt și acum când văd efortul pe care-l face pentru promovarea designului românesc, a tinerilor care au ales acest drum.

Anul acesta Dizainăr participă la BIFE-SIM cu un stand de 60 mp denumit Salonul New Romanian Design. Încă de la începutul lunii august a lansat un concurs pentru tinerii designeri pentru a fi selectate produsele ce vor fi expuse în cadrul salonului.

Dizainăr

Instrucțiunile au fost trimise, iar participanți au fost îndemnați să se înscrie până pe 24 august, asigurandu-se totodată că obiectul ce urmează a fi prezentat nu este numai în faza de proiect. Participanții au fost asigurați că până pe 2 septembrie vor fi anunțați câștigătorii.

Dizainăr

Așa s-a și întâmplat, Dizainăr a anunțat pe FB câștigătorii concursului. Au fost participanți mulți – 41 de designeri – iar obiectele jurizate în număr de 190. În tonul anunțului s-a simțit tristețea pentru faptul de a fi fost nevoit să aleagă doar o parte dintre produsele de foarte bună calitate prezentate.

Am spus și cu altă ocazie că Revista din Lemn își va face un scop din a încuraja și susține proiecte din domeniul lemnului, tineri designeri și pasionați ai lucrului cu lemnul. De aceea cu mare plăcere enumerăm mai jos căștigătorii concursului organizat de Dizainăr pentru participarea la BIFE-SIM.

new romanian design

Deci, vă invităm la târg, în perioada 14-18 septembrie, la standul Dizainăr – New Romanian Design – pentru a admira lucrările semnate de:

Iulia Georgescu & Anca Blaga, Izzi Design, Yankoo / Luminiș, Jazz Design, Uppercrazy, Uzina 55 Ploesci, Massa, Ubikubi, Arhifab, Brut Concept, Unu Trei Unu Patru, Studio Mud, Mirona Tartan, Ion Macarie, Foldo, Atelier Ciprian Manda, Dare to Rug, Square Art Studio, Patrascu Cristian Emanuel, Adrian Raveica, Guideco, Industrial Concept Art, Creative Team, Traian Tuță, Titi Jalba, Interiology.

De asemenea, vom reveni în timpul târgului cu impresii „la cald” despre produsele expuse.

Categorii

Abonează-te la newsletter