Prezentare case din lemn

Cum arată o cabană perfectă

Vă prezint această cabană fără a spune prea multe despre ea. Mi se pare absolut fermecătoare și sper să fie și părerea voastră. Chiar dacă nu are un design spectaculos, prezența lemnului te cucerește. S-a folosit foarte mult lemn – așa cum se obișnuiește în Austria – scândură, bușteni, chiar și lemn recondiționat. Intrarea în cabană și zonele exterioare sunt placate cu lemn recondiționat, iar holurile luminate natural sunt adevărate tuneluri de lemn vitrate. De la exterior spre interior, lemnul parcă este din ce în ce mai tânăr. În camerele intens luminate nuanța predominantă fiind galben-auriu. Este aproape imposibil să găsești un loc în care lemnul să nu se evidențieze. Are un rol important inclusiv în zonele de relaxare spa – piscina și vestiare. Acum haideți înăuntru s-o vedem.

Nu-i așa că e minunată? Dacă vreți să porniți în căutarea locației o găsiți aici: Hotel Hinterhag Poate ne dați și nouă ceva impresii când vă întoarceți 🙂

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian