Mașini și Scule

Ce e verde … înseamnă că face ceva

Vă aduceți aminte articolul despre demonstrații pe scule la tine în atelier? Dacă nu, înseamnă că ești nou pe aici! Da…da, despre tine este vorba 🙂 citește mai întâi aici și continuăm după 🙂
Acum vorbind serios, cât pot eu de serios … am și eu limitele mele, v-am promis atunci că revin cu alte informații despre sculele pentru lemn și echipa de demo de la Felder.
Cum eram cu toții la BIFE, noi cu Revista, ei cu sculele, ne-am gândit că potriveală mai mare nici că există. Am făcut pentru voi câteva filme în care să vedeți ce pot face sculele și accesoriile pentru lemn de la Felder. Am ales ceva potrivit pentru fabricile mai mici, chiar ateliere și prima prezentată este mașina de căntuit de la Festool. Este vorba despre …

ce e verde inseamna ca face ceva

 

Bogdan Șerpescu ne-a făcut o prezentare din care sper să vedeți că lucrurile se fac foarte simplu și eficient dacă ai sculele potrivite.

Ce am înțeles eu, ca un novice, este că găsești mai mult decât produse de calitate la ei, adică un sfat bun, o livrare rapidă, o asistență tehnică de calitate:

  1. Asistență tehnică, instruire și piese de schimb prin Blitz Service
  2. Stoc disponibil în România
  3. Test Center- poți încerca orice mașină în showroom la Felder sau la tine în atelier
  4. Consultanță profesionistă

Restul vă las să descoperiți singuri în filmul de mai jos. Și nu uitați, dacă vreți să aflați mai multe întrebați-i direct pe ei, echipa de demo are oameni foarte deschiși, dispuși să ofere informații și să împărtășească din experiența lor. Din punctul meu de vedere faptul că vin la tine în atelier să facă teste cu aceste scule este cel mai mare plus. Una e să „vezi în filme” și altceva e să vezi la lucru live mașinile acestea.

Era să uit. Dacă v-am făcut curioși cu titlul, fiți atenți pe la secunda 00:14 🙂

#Felderseria1episodul2

Categorii

Abonează-te la newsletter