Mașini și Scule

Umplerea nodurilor căzătoare

Vi s-a întâmplat să mergeți prin țară, prin diverse zone, Ardeal, Moldova, Oltenia, n-are importanță zona și să începeți să vorbiți ca oamenii locului? Eu am pățit-o din nou în urma unui material filmat cu Bogdan Negru de la Felder Gruppe Romania. Atât de mult am auzit la montaj „noduri căzătoore” (nu sună la fel, trebuie să vedeți filmul ca să înțelegeți) încât, de cîte ori vorbesc despre ele îmi vine să spun exact ca Bogdan, noduri căzătoore, sună atât de melodios.

Despre echipa de demo de la Felder Gruppe Romania din care face parte și Bogdan am mai scris, la fel și despre demonstrațiile pe scule pe care le pot face ei la tine în atelier. Acum, ca o continuare/sequal 🙂 a postării de succes Ce e verde … înseamnă că face ceva, vreau să vi-l prezint pe Bogdan cum umple cu ajutorul materialelor și sculelor Novoryt, ați ghicit, nodurile căzătoore 🙂  .

Dacă Bogdan din filmul nostru v-a convins, aveți niște oferte de la Felder Gruppe Romania pentru Novoryt în acest catalog pe la paginile 77-81. Dacă aveți și alte întrebări îi puteți contacta direct aici.

Sper că v-am făcut curioși și chiar acum vă puneți întrebarea Cum umplem nodurile astea căzătoore?

Categorii

Abonează-te la newsletter