Mașini și Scule

Demonstrații pe scule la tine în atelier

Știți cum sunt eu când îmi cumpăr scule? Trebuie să știu tot. Adică, absolut totul despre acel produs. Dacă încerci să îmi grăbești decizia de a cumpăra, am plecat. Trebuie mai întâi să fiu convins că produsul respectiv mi se potrivește și că fac cea mai bună alegere. Apoi negociem. Cel mai mult aștept ca acel produs să fie fiabil, să funcționeze cu cât mai puține întreruperi, să mă țină mulți ani și cu cât mai puține reparații. Vreau să mă pot baza pe lucrurile din jurul meu, nu să îmi ocup timpul cu repararea sau înlocuirea lor. În cazul sculelor mă asigur că garanția și service-ul vor fi de cea mai bună calitate.

Pentru că am primit o mulțime de mesaje în care ne întrebați sau ne cereți sfatul despre tot felul de scule necesare într-un atelier de tâmplărie am decis să văd ce opțiuni sunt. Știam că Festool sunt numărul 1 în lume în ceea ce privește sculele profesionale și că acoperă domeniile lucrărilor de tâmplărie, construcții din lemn până la pregătirea lemnului de finisare. Dar o simplă informare despre caracteristici  și performanțe nu-mi erau suficiente. Aș fi vrut să văd cum funcționează, să vorbesc cu un specialist care știe să le mânuiască, care știe cum se comportă la lucru. Așa am ajuns la Felder Gruppe România. Ei au singurul service Festool autorizat din România.

Un motiv foarte bun să aflu mai multe chiar de la ei. Când am văzut că sunt dispuși să mă asculte, să înțeleagă ce am nevoie și nu mă grăbește nimeni să iau decizia, mai mult, pot veni cei de la Felder la tine pentru un test cu mașinile Festool, am știut că am cu cine discuta pentru a afla totul despre ce mă interesează.

De fapt, au chiar 3 specialiști care formează „Echipa de demo Festool”. Echipa de demo călătorește în toată țara să facă demonstrații pe scule, deci vin la tine în atelier și tu nu trebuie să te mai deplasezi. Au trei mașini pline de scule care pot veni imediat la tine în atelier pentru un Test Center complet, de la tăiere, frezare, găurire și îmbinare până la aplicații de finisare.

Astfel am aflat că George lucrează de peste 14 ani la Felder Gruppe România și că a vizitat peste 1000 de ateliere și fabrici pentru producerea mobilierului din țară. Bogdan Negru are peste 10 ani de experiență doar cu sculele Festool. Mai este un Bogdan în echipă, Serpescu, gata oricând să își demonstreze abilitățile în manevrarea sculelor Festool. Clar, mi-am găsit oamenii. Sper să aibă răbdare cu mine.

Astfel, am aranjat să îi cunosc pe cei 3 specialiști și să îmi povestească mai multe despre sculele de mână Festool. Dar despre această întâlnire vă povestesc altădată.

#pastramsuspansul
#Felderseria1episodul1

#Felderseria1episodul2 – Aplicarea foliei de cant

#Felderseria1episodul3 – Repararea rapidă a suprafețelor din lemn

#Felderseria1episodul4 – Scule pneumatice și soluții pentru aerul comprimat

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian