Aplicare Adeziv Business

Vrei să fii distribuitor de adezivi TISZABOND? Află zonele de care sunt interesați!

Szolvegy, firma care deține marca de adezivi TISZABOND, caută distribuitori. Eforturile pentru realizarea unei rețele de distribuție, cât mai completă și care să acopere toate zonele țării, au început de mai multă vreme. Există deja distribuitori în Iași, Suceava, Oradea, Râmnicu Vâlcea și alte zone din România, așa cum se poate vedea pe pagina de contact din site-ul firmei. Prin acești distribuitori, adezivii TISZABOND ajung și la micii producători, la cei cu ateliere mici și la pasionații de bricolaj. Pentru a pătrunde cât mai adânc în piața mobilei și de prelucrare a lemnului și produselor derivate, Szolvegy se preocupă de dezvoltarea continuă a rețelei de distribuitori.

distribuitor adezivi tiszabond szolvegy
Echipa Szolvegy
Zonele vizate de Szolvegy și cerințele pentru a fi distribuitor Tizsabond

Zonele în care se caută distribuitori sunt:

  • Constanța – Brăila
  • Galați – Buzău – Vrancea
  • Prahova – Dâmbovița – Teleorman – București
  • Dolj – Gorj – Mehedinți – Caraș Severin
  • Arad – Timiș
  • Satu Mare – Salaj – Cluj

În ceea ce privește cerințele, Szolvegy este interesat de firme care să aibă tangență cu lemnul astfel încăt să poată ajuta clientul cu sfaturi și recomandări legate de adezivi. Există diferențe între adezivii pentru interior și cei pentru exterior, între adezivii folosiți pentru mobilierul de baie sau cel pentru living sau dormitor. De aceea este important ca firma respectivă să-și fi desfășurat activitatea în domeniul prelucrării lemnului și al mobilei sau al materialelor folosite pentru obținerea ei.

Pe scurt, criteriile folosite pentru selectarea distribuitorilor Tiszabond sunt:

  • cunoașterea domeniului lemnului masiv (foioase și rășinoase), a încleierii elementelor lamelare, panourilor stratificate, elementelor de mobilier, etc
  • posibilități de depozitare în spațiu încălzit
  • să-și desfășoare activitatea în dominiul distribuției produselor din lemn masiv sau al produselor auxiliare pentru industria lemnului și a produselor derivate: feronerie, chituri, uleiuri, lacuri și vopsele, adezivi, etc

La prima vedere criteriile de mai sus pot părea foarte restrictive. Însă o bună cunoaștere a domeniului ajută distribuitorul să găsească cu ușurință clienți ceea ce duce la o dezvoltare rapidă și solidă ca business-ului. În plus, cunoștințele despre încleierea lemnului păzesc distribuitorul de probleme din cauza recomandărilor greșite.

distribuitor adezivi tiszabond szolvegy
În depozitul de la Târgu Mureș
Cine este Szolvegy

Szolvegy este deja un nume în domeniul încleierii lemnului fiind printre primii trei în topul producătorilor și distribuitorilor de adezivi. Adezivii sunt fabricați de Szolvegy Vegyipari KFT Ungaria și distribuiți în Romania de Szolvegy Vegyipari SRL, firmă românească cu sediul la Târgu Mureș. Mai multe informații despre apariția și dezvoltarea companiei poți afla din Interviul de firmă pe care îl găsești aici.

Firma produce adezivi profesionali pentru industriei lemnului și a materialelor de construcție din lemn. Conform propriilor declarații, lucrează îndeaproape cu clienții pentru a le înțelege nevoile și a le oferi produse cu cele mai eficiente rezultate. Datorită experienței acumulate în producția de adezivi au un portofoliu de produse inovative potrivite pentru o industrie modernă de prelucrare a lemnului. Adezivii sunt în principal PVA (polivinil acetat), araceți, cum mai sunt denumiți, dar au în portofoliu și adezivi poliuretanici.

Compania este deschisă în a comunica celor interesați informații despre adezivi și tehnici de lipire, despre comportamentul adezivilor în diverse condiții sau despre cum pot fi evitate problemele de încleiere. De asemenea, sunt preocupați permanent în a asigura calitatea constantă și continuă a produselor, având colaborări permanente cu laboratoare europene de renume precum Institutul Rosenheim din Germania sau Institutul Lemnului din Sopron, Ungaria.

Dacă ai o firmă care vinde produse necesare prelucrării lemnului și a derivatelor din lemn sau producției de mobilier sau alte obiecte din lemn și ai sediul sau puncte de lucru în una din zonele de interes de mai sus, distribuirea adezivilor TISZABOND poate fi o oportunitate pentru dezvoltarea afacerii. Pentru aceasta nu trebuie decât sa trimiți un email la office@szolvegy.ro, să trimiți un mesaj de pe pagina de contact a site-ului firmei pe care o găsești aici sau să suni direct la directorul companiei la numărul de telefon pe care-l găsești pe aceeași pagină. Succes!
distribuitor adezivi tiszabond szolvegy
Expedierea adezivilor către client

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian