Forestier

Faimosul fierăstrău Wood-Mizer LT40 – acum cu un cap opțional de tăiere LAT

Wood-Mizer prezintă un cap nou de fierăstrău lat pentru bine-cunoscutul model de fierăstrău LT40. Acest cap opțional mărește capacitatea de debitare și este util pentru prelucrătorii de lemn care necesită o lățime de tăiere suplimentară.

Wood Mizer LT40WIDE cap de taiere lat

Capul lat de fierăstrău mărește lățimea maximă a debitării de la 72 cm pe modelele standard la 84 cm pe modelele cu cap lat. Un cap mai lat permite debitarea buștenilor cu diametru mai mare – de până la 100 cm.

Modelul LT40WIDE este echipat cu volantă cu curea de diametru 483 mm și utilizează o pânză de lungime 433 сm. Pentru a asigura o stabilitate superioară a pânzei, noul LT40WIDE este echipat cu un sistem cu braț de ghidaj al pânzei îmbunătățit.

Capacitatea de debitare a fierăstrăului LT40WIDE:

  • Diametru buștean maxim 100 cm
  • Lățime maximă a debitării 84 cm (distanța dintre rolele pânzei)
  • Lățime a prismei maxime de 63 cm
  • Lungime buștean 5 m (Pat S) sau 6,3 m (Pat M) sau 8,6 m (Pat L)

Capul opțional LAT este acum disponibil inclusiv pentru alte modele de fierăstraie Wood-Mizer, precum LT15WIDE și LT70WIDE.

“În momentul în care capul lat opțional a fost introdus pentru cel mai popular model de fierăstrău LT40, am constatat că, de exemplu, în SUA aproape toate noile fierăstraie LT40 erau comandate cu această opțiune”, ne împărtășește Roman Frontczak, Directorul Departamentului de Cercetare și Dezvoltare din cadrul Wood-Mizer. “Noile fierăstraie cu cap lat oferă prelucrătorilor o capacitate superioară pentru debitarea scândurilor mai late, fără a sacrifica din caracteristicile de mobilitate ale fierăstrăului sau randamentul de producție.”

Designul clemei de bușteni va fi, de asemenea, îmbunătățit pentru a oferi o capacitate maximă superioară de debitare a prismelor cu lățimea de până la 72 cm.

Wood-Mizer LT40WIDE prelucrare busteni masivi cap de taiere lat

Vă rugăm contactați reprezentantul dvs. local Wood-Mizer pentru a afla mai multe sau a beneficia de o ofertă.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii Nr. 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian