Business

O colaborare reușită cu un partener străin a creat pentru Szolvegy o direcție nouă de dezvoltare a business-ului

Sunt idei care, la prima vedere, par simple și fără importanță, dar care pot duce la dezvoltarea afacerii pe noi direcții. Important este să existe deschidere către nou, o analiză corectă a resurselor ce trebuie folosite comparativ cu beneficiile obținute și mijloacele necesare. O astfel de idee a permis firmei de adezivi Szolvegy Vegypary din Târgu Mureș să adauge un nou serviciu pentru clienții săi. Ideea a apărut în urma extinderii colaborării cu un partener străin cu care lucrează de multă vreme și s-a dovedit a fi benefică pentru ambele părți.

O idee aparent banală a dus la dezvoltarea unei noi direcții de business

Szolvegy colaborează de mult timp cu un partener din Franța care folosește adezivii TISZABOND pentru producerea parchetului. Pe lângă calitatea produselor, cu care nu a avut probleme de-a lungul timpului, producătorul francez apreciază și disponibilitatea furnizorului de adezivi, acesta fiind deschis întotdeauna la idei și propuneri noi.

Totul a pornit de la faptul că clientul partenerului francez, utilizatorul final, are nevoie de adeziv pentru montarea parchetului. Pentru a oferi clientului un serviciu suplimentar, dar și pentru a nu exista probleme ulterioare de dezlipire care să pună la îndoială și calitatea parchetului, producătorul francez s-a gândit să furnizeze împreună cu parchetul și adezivul necesar. Pentru ca imaginea transmisă clientului să fie una unitară, a hotărât ca adezivii să fie furnizați sub marca proprie.

Noul serviciu oferit de Szolvegy clienților săi și distribuitorilor de adezivi

Odată ideea cristalizată a făcut propunerea firmei Szolvegy. Aceasta a primit-o cu deschidere și a început testele pentru a identifica adezivii cei mai potriviți pentru încleierea foarte rezistentă a parchetului. S-au stabilit dimensiunile ambalajelor, iar partenerul a furnizat eticheta personalizată. Totul a fost gândit pentru a fi cât mai simplu pentru ambele firme partenere și cu maximum de beneficiu pentru clientul final care a primit foarte bine noul serviciu. Noul mod de furnizare a adezivilor funcționează deja de ceva vreme, ideea dovedindu-se un succes.

De aici a pornit și ideea dezvoltării unei noi direcții de business. Acum Szolvegy oferă posibilitatea distribuitorilor, actuali și viitori, să vândă adezivul sub propriul brand. Adezivul, testat și garantat, va fi livrat în ambalaje de 0,75 kg, 5 kg și 10 kg, eticheta fiind a distribuitorului. Astfel, adezivii profesionali vor intra mai adânc în piață, micii producători putând ajunge mai ușor la ei, iar distribuitorul va beneficia de o promovare suplimentară a propriului brand.

Parteneriate de durată construite pornind de la nevoile clienților

Szolvegy este unul din jucătorii importanți pe piața de adezivi pentru lemn din România, lucrând cu peste 400 de parteneri. Clienții sunt de la mari producători de mobilier pentru concernul IKEA, la producători de stupi, tocătoare, panouri din lemn masiv sau case pe structură de lemn. Cu fiecare dintre ei a creat relații durabile, reprezentanții firmei fiindu-le alături pentru a găsi cele mai bune soluții, chiar și atunci când nu era simplu. De la găsirea unei soluții pentru ca adezivul să reacționeze și la 0°C, până la folosirea etichetelor în culori diferite pentru a nu se încurca în fabrică diferitele tipuri de adezivi, toate au contribuit la fluidizarea și eficientizarea producției.

Tot în ideea creării unor parteneriate avantajoase se înscrie și acest nou serviciu oferit. Distribuitorii au acum posibilitatea să vândă adezivi sub marca TISZABOND, dar și sub propriul brand, având garanția calității produsului. Folosirea propriilor etichete va face brandul mai cunoscut, prezența în piață fiind mai ușor remarcată.

Adezivi și produse auxiliare pentru toate domeniile prelucrării lemnului

Portofoliul de produse al firmei conține o gamă variată de adezivi care pot încleia de la mobilă, la stupi și de la grinzi pentru structuri ușoare sau case de lemn, la tocătoare și creioane. Produsele se pot adapta celor mai dificile tehnologii, iar pentru cerințele noi care nu pot fi acoperite de gama existentă, laboratorul va găsi cele mai potrivite soluții.

Alături de adezivi – produsul principal – Szolvegy Vegypary vinde și alte produse complementare sau auxiliare, utile producătorilor cum sunt parafina pentru reducerea crăpării la capete a lemnului masiv, demulantul pentru prese, chiturile, uleiul de in sau produsele de ambalare.

Dacă ai o firmă care vinde produse pentru prelucrarea lemnului sau producerea de mobilier și vrei să-ți lărgești portofoliul de produse sau dacă ești distribuitor ai adezivilor TISZABOND sau vrei să devii, Szolvegy îți oferă acum posibilitatea de a vinde adeziv de calitate sub propriul brand. Dacă ești interesat de o astfel de colaborare, contactează firma la numerele de telefon din pagina de contact a site-ului sau pe Facebook.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian