Bife-Sim Mașini și Scule Utilaje Producție Mobilier

WoodMatic, reprezentant exclusiv KDT, participă la BIFE SIM 2022 sub deviza #utilajedecalitatelaprețuricorecte

Anul 2022 este primul în care WoodMatic participă la BIFE SIM ca reprezentant exclusiv KDT. Consecventă devizei #utilajedecalitatelaprețuricorecte, va aduce la târg echipamente de ultimă generație ale producătorului asiatic, oferind astfel acces la tehnologie înaltă. WoodMatic își dorește să fie un partener de încredere pentru producătorii români, oferindu-le soluții adaptate dorințelor și nevoilor lor. Cu ajutorul demonstrațiilor practice făcute în târg, utilajele vor putea fi văzute la lucru, iar reprezentanții firmei vor oferi detalii despre dotările tehnice, configurațiile existente și performanțele atinse de echipamentele KDT.

WoodMaric KDT la BIFE SOM 2022

KDT, competitor important al producătorilor de utilaje europeni cu renume

KDT Machinery este cel mai mare producător asiatic de utilaje pentru industria mobilei, susținându-și dezvoltarea cu baze importante de producție și cercetare aflate în China, Coreea de Sud și Italia. În portofoliul companiei se găsesc, atât utilaje pentru producătorii mai mici, cât și soluții complete și complexe pentru marii reprezentanți din domeniu, linii automate de producție și fabrici la cheie.

Deși nu este de foarte mult timp pe piața de utilaje pentru industria mobilei, WoodMatic a demonstrat deja că este un partener de încredere, atât pentru producătorii români de mobilier, cât și pentru furnizorul de utilaje. Acum compania își dorește să clădească un parteneriat solid cu producătorul de utilaje KDT astfel încât să aducă pe piața românească tehnologie de ultimă generație. Cu utilaje moderne și fiabile, o echipă pregătită să ofere servicii complete, de la consiliere la punerea în funcțiune și pregătirea personalului și cu un raport foarte bun calitate/preț, WoodMatic poate să ofere producătorilor de mobilă soluții care să le eficientizeze munca, să suplinească lipsa forței de lucru și să asigure calitate superioară produselor rezultate.

“Similar producătorilor europeni consacrați, utilajele comercializate de noi beneficiază de ultima tehnologie apărută pe piață, având un raport calitate-pret imbatabil. În momentul de față avem pe stoc mai toate utilajele care se cer, plus piese de schimb, multe piese de schimb. În fiecare zi luăm feedback-ul clienților și adaptăm soluțiile la dorințele și nevoile lor. De aceea investim continuu în dezvoltarea personală a echipei noastre prin participarea la târguri, evenimente, expoziții. În acest fel reușim să ne dezvoltăm împreună cu clienții noștri. De asemenea, colaborăm cu mai toate instituțiile de leasing din Romania și dispunem și de soluții de finanțare flexibile. Ne puteți contacta oricând la 0730608994, 0728683665 și 0737015958.” – Radu Munteanu – Director WoodMatic

WoodMaric KDT la BIFE SOM 2022

Ce utilaje de ultimă generație veți vedea la lucru în standul WoodMatic  

La BIFE SIM 2022, WoodMatic va fi prezent cu linii complete de fabricație pentru mobilier din panouri. Firma dorește să acopere cât mai bine piața, prezentând soluții pentru toți producătorii, atât cei mici, cât și cei foarte mari. Reprezentanții firmei sunt pregătiți cu informații despre soluții de interconectare și robotizare, linii de fabricație flexibile și inteligente, plus fabrici complete unde planificarea și informatizarea sunt integrate cu utilajele și forța de muncă.

În stand veți găsi utilaje gata pentru demonstrații live și veți putea cere informații legate de dotări standard și posibilități de upgradare sau despre alternative de plată. Veți putea vedea la lucru circulare de debitat în pachet sau cu masă mobilă, mașini de aplicat cant, CNC-uri de găurit și frezat.

KS-832C este circularul de formatizat în pachet pentru tăieri precise și productivitate maximă. Este proiectat pentru prelucrarea panourilor de PAL, MDF, placaj sau materiale plastice. Prin dotarea cu soft pentru optimizarea tăierilor se elimină pierderile de material. Unitatea de tăiere detectează dimensiunea pachetului de prelucrat și elimină timpii morți, eficientizând astfel producția.

Circularul cu masă mobilă KS-132 oferă soluții de tăiere de mare precizie pentru producătorii medii și mici. Puterea motorului este de 5,5kW, are incizor independent de 1,1 kW și masă mobilă de 430 mm lățime din aluminiu anodizat cu profil multicameral. Ridicarea și coborârea pânzei este electrică, înclinarea pânzei se realizează manual, iar afișajul este digital.

WoodMaric KDT la BIFE SOM 2022

KE-655JS și KE-665JSKA sunt mașinile de aplicat cant care vor putea fi testate în stand. KE-655JS este dotată cu grup de prefrezare, cuvă de adeziv de 3 kg, unitate de taiere pe capete cu traiectorie la 45 °, unitate de frezare a surplusului de folie,  unitate de răzuire a urmelor de frezare de pe folie, 2 unități de pulverizare, una înaintea unității de prefrezare (pentru a nu lăsa adezivul să ajungă pe fețele piesei), iar cealaltă înaintea periilor de polișare (pentru curățarea piesei), îmbunătățind astfel durata de viață a periilor textile. KE-665JSKA este vărful de gamă al seriei de mașini de aplicat cant KE-665. Are mai multe dotări suplimentare printre care preîncălzirea adezivului (premelter), grup de încălzire cu infraroșu a muchiilor sau grup de rotunjire la colțuri. Preîncălzirea adezivului și încălzirea muchiilor permit obținerea unor lipiri de calitate și atunci când în atelier temperatura este mai scăzută.

În standul WoodMatic vor și și două CNC-uri de găurire. KD-612MHS este un CNC de găurire și frezare cu trei grupuri de găurire, situate în partea de sus și de jos care pot face găuri pe toate cele 6 laturi, atât înfundate cât și străpunse. Unitatea de frezare poate face caneluri drepte sau curbe. CNC-ul KD-610HZ  face, de asemenea, găuri pe cele 6 laturi. Este dotat cu două unități de frezare cu control ATC și magazie de scule cu 5 poziții, putând face, atât caneluri drepte simple, cât și prelucrări profilate.

KN-3710D este un CNC nesting cu masă plină. Utilajul ce va fi prezentat în stand se distinge prin precizie ridicată de prelucrare chiar și la viteză mare, productivitate, utilizarea flexibilă a frezării și găuririi, modernizare ușoară cu dispozitive de transport și raport foarte bun calitate/preț. Accentul este pus pe tăiere, permițând prelucrarea rapidă de înaltă calitate, cu scule adecvate, chiar și la viteza de 25 m/min.

WoodMaric KDT la BIFE SOM 2022

WoodMatic vă așteaptă în perioada 22-25 septembrie la BIFE SIM 2022, în standul 20 din Pavilionul B2.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână