Evenimente

Tiny House Festival, producători și amatori de case mobile se întâlnesc la Râșnov, 23-25 iunie

Primul festival de tiny houses și case mobile din România și din Europa de est | Râșnov-Brașov, 23-25 iunie 2023

„Vom avea cea mai mare diversitate de case mobile, tiny houses și de case modulare în același loc, timp de trei zile. Expozanții vor avea pe durata festivalului oferte speciale la căsuțele expuse, la cel mai mic  preț garantat din tot anul. Prețurile variază de la 6.000 de euro, pentru cea mai mică casă de vacanță, până la 50.000 de euro pentru casele de dimensiuni mai mari, complet utilate. Misiunea noastră este de a crește această nișă în România, într-un domeniu aflat într-o dezvoltare accelerată la nivel internațional, piață estimată la 5 miliarde de euro anual”, declară Tudor Maxim, fondatorul Tiny House Festival și Pura Vida Huts, producător de tiny houses.

Tiny House Festival reunește producători de case pe roți, modulare și din prefabricate din țara noastră ce vor prezenta modele inovatoare menite a inspira și a susține tot mai multe persoane să îmbrățișeze acest stil de viață și de călătorie. Lor li se vor alătura furnizori de materiale de construcții, firme de soluții de încălzire în pardoseală, izolații sau off-grid. Gândit ca o platformă pentru pasionați, evenimentul are și o secțiune pentru conversii de van-uri, food trucks, auto de epocă, dar și pentru rulote noi și retro destinate închirierii sau vânzării.

În cele trei zile de festival, vizitatorii vor putea face turul caselor expuse, vor putea studia modelele și vor învăța despre procesul de proiectare și realizare. De asemenea, ei se pot delecta cu produse eco și delicii oferite de food trucks ori pot achiziționa accesorii handmade realizate de artizani locali. Pentru a intra în spiritul acestui stil de viață, în program sunt incluse ateliere și dezbateri despre energie regenerabilă, construcții eco și off-grid living dedicate adulților și copiilor.

Producători de căsuțe / expozanți prezenți la Tiny House Festival

Printre expozantii Tiny House Festival, editia 2023 se numără : Casarbor, Doxar Group, Eco Tiny House, IsolAir Thermo, ISH Space, Nest (Nomadic Eco Solutions for Tourism),  Pura Vida Huts, Modulary, Rent a Kub, Tiny Revolution, Tiny Stove.

PROGRAMUL FESTIVALULUI

Ziua 1 – Vineri, 23 iunie 2023

  • 12:00-13.00. Deschiderea festivalului. Conferință de presă. Networking
  • 13:00 – 20:00. Prezentarea conceptelor de tiny houses și vizitarea standurilor expozanților

Ziua 2 – Sâmbătă, 24 iunie 2023

  • 10:00 – 20:00. Activități specifice la standurile participanților, workshop-uri despre off-grid living, energie regenerabilă, dedicate pasionaților și ateliere și activități pentru copii, în spațiile comune ale festivalului
  • 14:00 – Super show susținut de Scoala de dans New school Old school
  • 15:00 –HADRIANI DJ SET – by OUTDOORZ
  • 19.00-21.00. Petrecere 

Ziua 3 – Duminică, 25 iunie 2023

  • 10:00 – 17.00. Activități specifice evenimentului 
  • 13:00 Saxofon și Brunch în natură
  • 17:00. Închiderea primei ediții a Tiny House Festival.

 

Mai multe detalii despre festival aici: Tiny House Festival

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian