Deco&Design

Lustra buhuhu

Este lustra care îți va plăcea. Îți va plăcea poate, mai mult stinsă decât aprinsă. Forms in nature este o operă de artă care imită forme și redă o atmosferă din natură. Natura nu poate fi copiată, dar poate fi reflectată și transpusă prin obiecte de artă sau decorative. Așa cum această lustră, combinând surse de lumină și lemn, reflectă în stil fantastic imaginea unei păduri.

buhuhu-side

Iluzia este creată cu o sursă de lumină înconjurată într-un cerc complet, de o rețea din lemn, densă și dezordonată ca un copac. Imaginea pădurii reflectate peste tot în încăpere parcă te ia din lumea reală și te duce într-una ascunsă și imaginară. Efectul spectaculos este amplificat prin umbrele supradimensionate aruncate pe pereți și plafon.

Este interesant cum cu ajutorul unei acțiuni simple, ca intensificarea luminozității în centrul lămpii, lumina emisă transformă spațiul și adaugă caracter. Pe măsură ce intensitatea luminii crește, atmosfera din cameră se schimbă și spațiul devine mult mai fascinant și mai înfricoșător. Umbrele devorează încăperea întinzându-se acaparator peste pereții și tavanul camerei.

lustra buhuhu
Forms in nature

Dar totul se calmează, o dată cu scăderea intensității luminii, transformându-se într-un foc slab care arde în mijlocul pădurii. Natura este o sursă pentru a descoperi noi materiale, dar și pentru a-ți găsi inspirația. Vise plăcute la noapte!

 

sursa: hildendiaz.dk

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian