Mașini și Scule Oferte speciale prelucrare lemn

Ofertă specială pentru pânzele de circular de la METAMOB

Între 13 ianuarie și 12 februarie 2021, Metamob are ofertă specială pentru mai multe tipuri de pânze panglică pentru circular și gater. Oferta se referă la 3 mari categorii de pânze și anume:

  • Pânze panglică pentru debitat bușteni, cu lățimea pânzei cuprinsă între 60 și 311 mm – la fiecare 10 bucăți de pânze sudate, de aceleași tipodimensiuni, primiți o pânză cadou, pe lângă reducerea obișnuită de 5% acordată clienților pentru această cantitate.
  • Pânze panglică pentru ferăstraie mobile, cu lățimea pânzei cuprinsă între 30 și 50 mm – la fiecare 10 bucăți de pânze sudate, de aceleași tipodimensiuni, primiți o pânză cadou, pe lângă reducerea obișnuită de 3% care se acordată pentru aceasta cantitate.
  • Pânze panglică tâmplărești cu lățimea cuprinsă între 8 și 50 mm – la fiecare 10 bucăți de pânze de aceleași tipodimensiuni, primiți cadou o pânză, pe lângă reducerea obișnuită de 3% acordată pentru această cantitate.

Pentru orice informație suplimentară sau eventuale neclarități, puteți contacta direct compania la numărul de telefon 0261/711 511 sau prin e-mail, la vanzari@metamob.ro.

METAMOB, partener încă din 1997 al firmelor care prelucrează lemn

METAMOB este principalul producător de pânză panglică și pânze de gater din România, având o rețea națională de distribuție și servicii de întreținere a produselor. Una dintre activitățile importante este acordarea de asistență tehnică partenerilor pentru a folosi cât mai corect pânzele. Astfel contribuie la eficientizarea activității lor prin prelungirea duratei de viață a pânzelor și funcționare corectă și în siguranță a utilajelor. METAMOB își asumă ca misiune creșterea profitabilității companiilor din industria de prelucrare a lemnului prin oferirea de produse de calitate și servicii de întreținere la un preț rezonabil.

Compania și-a început activitatea în 1997, la Satu Mare, cu dorința de a deveni partenerul de încredere al firmelor din domeniul prelucrării lemnului. Activitatea este concentrată pe trei mari domenii – producție, servicii și distribuție. Activitatea de producție este legată pe fabricarea pânzelor panglică tâmplărești, pânzelor panglică pentru ferăstraie mobile, pânzelor panglică pentru debitat bușteni și pânzelor de gater, având o gamă foarte variată de tipuri și dimensiuni. Serviciile sunt reprezentate de asistența tehnică acordată clienți pentru utilizarea corectă a produselor si de activități de rectificare.

Din 2007, METAMOB a implementat sistemul de management al calității conform SR EN ISO 9001:2001, iar ulterior, în 2010, sistemul de protecția mediului conform SR EN ISO 14001:2004. Firma este într-un proces continuu de cercetare și inovare pentru a oferi cele mai bune produse, stabilind astfel parteneriate solide și de durată. De asemenea, prin intermediul site-ului, secțiunea de blog, ajută permanent clienții să facă cele mai bune alegeri în ceea ce privește pânzele sau le arată cele mai bune moduri de depozitare, manipulare și întreținere.

metamob oferta speciala panze circular

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian