Forestier

Noul fierăstrău Wood-Mizer LT20START

Wood-Mizer LT20START redefinește conceptul de fierăstrău-panglică avansat din punct de vedere tehnic, cu sistem hidraulic complet, făcându-l accesibil unui public larg datorită prețului său atractiv. Acest model este dotat standard cu un pachet hidraulic complet care asigură manipularea ușoară și rapidă a buștenilor și un dispozitiv automat de reglare a înălțimii pentru a maximiza eficiența operatorului.

Modelul LT20START permite debitarea precisă a buștenilor cu un diametru maxim de 80 cm și o lungime de 6,1 m. Pachetul hidraulic al modelului LT20START include trei suporturi laterale, o clemă centrală, un rotitor, două role de echilibrare și brațe de încărcare. Funcțiile hidraulice sunt acționate de utilizator printr-un set intuitiv de manete, permițând o muncă eficientă și reducând timpul necesar pentru a produce scânduri sau grinzi. Extensiile de pat opționale de 1,8 m, 3,6 m sau 7,2 m permit utilizatorilor să personalizeze mașina pentru debitarea buștenilor mai lungi, extinderea gamei de aplicații a fierăstrăului și deschiderea de noi oportunități de afaceri.

Fierăstrăul LT20START are un panou de comandă ergonomic cu dispozitivul SW10 Setworks pentru reglarea automată a înălțimii de tăiere, eliminând necesitatea calculelor și reglajelor manuale. Un motor electric de 11 kW asigură o putere suficientă pentru prelucrarea atât a lemnului moale, cât și a celui de esență tare. Fierăstrăul LT20START poate fi echipat și cu un decojitor. Acest dispozitiv efectuează o tăiere preliminară a scoarței, nu doar prelungind astfel durata de viață a pânzei, ci și îmbunătățind precizia și calitatea tăieturilor.

Pânzele originale Wood-Mizer, cu o lungime de 4010 mm și o lățime de 32-35 mm, asigură o eficiență și o longevitate de tăiere de neegalat, făcând din LT20START opțiunea ideală pentru operatori cu scopul de a maximiza eficiența, reducând în același timp costurile operaționale.

Alegerea fierăstrăului LT20START reprezintă o investiție în eficiență și fiabilitate. Descoperiți modul în care LT20START vă poate transforma abordarea privind prelucrarea lemnului și poate contribui la creșterea afacerii dvs.

VEZI PROMOȚIILE ACTUALE WOOD-MIZER

Încă vă mai gândiți? Nu ezitați să le vizitați website-ul sau să contactați reprezentantul local Wood-Mizer pentru a afla mai multe despre ofertele lor.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii No 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
woodmizer.ro

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian