Mașini și Scule Oferte speciale prelucrare lemn Utilaje Producție Mobilier

Programul Buy-Back de la Felder Gruppe, o metodă simplă și eficientă de a reînnoi utilajele

Traversăm o perioadă nu tocmai ușoară, materiile prime se tot scumpesc, așa că inițiativa celor de la Felder Gruppe România este mai mult decât binevenită. Programul Buy-Back lansat de companie îți permite să accesezi tehnologie performantă la prețuri mai accesibile folosindu-te de vechile utilaje. În program poate fi înscris orice fel de utilaj, european sau non-european. Vechimea cea mai mare, de 20 de ani, este acceptată însă doar pentru utilajele Felder Gruppe. Organizatorii ne asigură  că, după evaluarea utilajului de către departamentului tehnic al firmei, vei primi o ofertă care va fi la nivelul pieței.

Buy-Back Felder Grippe Romania

Ce trebuie să faci

Participarea este cât se poate de simplă. Mai întâi trebuie să te hotărăști ce utilaj sau utilaje vrei să schimbi și care este noua mașină cu care vrei să-ți utilezi atelierul. Apoi intri aici, pe pagina evenimentului, completezi datele personale, câteva informații despre utilajul vechi și ce utilaj nou îți dorești. După aceea trimiți formularul accesând butonul dedicat. Totul se desfășoară online.

Ai grijă să completezi corect numărul de telefon și adresa de email pentru că, la scurt timp după ce trimiți formularul, vei fi contactat de tehnicienii autorizați de la Blitz Service pentru a face evaluarea tehnică a vechiului utilaj. După aceea vei primi oferta. Tu hotărăști cum o vei folosi. Poți să o depui ca avans pentru un nou utilaj sau poți să primești banii pentru cel vechi.

Avantajele programului Buy-Back

Programul Buy-Back îți dă șansa să valorifici utilajele vechi, ieșite din garanție și mai puțin performante. Poți să devii mai eficient și mai performant folosind vechile utilaje pentru a lua unele noi, de ultimă generație, la prețuri mai accesibile.

Ce alte avantaje mai are programul?

  • economisești timpul pe care l-ai consuma încercând să vinzi singur utilajele vechi, în condițiile în care Felder Gruppe se angajează să plătească pentru ele, în urma evaluării tehnice, prețul pieței;
  • achiziționezi un utilaj nou, configurat după nevoile tale de producție, cheltuind mai puțini bani;
  • diferența de bani pentru utilajul nou poate fi făcută în leasing sau în rate, în funcție de opțiunea ta, iar ca avans folosești banii primiți pe utilajul vechi;
  • ai garanție de 3 ani prin programul G+ pentru utilaje Felder și Format4 și 2 ani pentru cele marca Hammer;
  • poți schimba orice utilaj, nu doar pe cele din portofoliul Felder. Atenție însă, utilajele provenite din Europa nu pot să fie mai vechi de 10 ani, iar cele din spațiul non-UE, nu mai vechi de 5 ani. Pentru utilajele din portofoliul Felder se acceptă o vechime de 20 de ani.

Trăim vremuri în care tehnologia se schimbă foarte rapid și ceea ce în urmă cu 2-3 ani părea revoluționar, acum este deja învechit. Această revoluție industrială creează noi oportunități și ne permite să fim mai eficienți și mai exacți, dar și mai inventivi. Așa că nu pierdeți ocazia de a vă updata utilajele. Poate fi ocazia unui nou început.

Vezi ultimul video pe VideoRDL

Categorii

Abonează-te la newsletter