Mașini și Scule Oferte speciale prelucrare lemn Utilaje Producție Mobilier

Programul Buy-Back de la Felder Gruppe, o metodă simplă și eficientă de a reînnoi utilajele

Traversăm o perioadă nu tocmai ușoară, materiile prime se tot scumpesc, așa că inițiativa celor de la Felder Gruppe România este mai mult decât binevenită. Programul Buy-Back lansat de companie îți permite să accesezi tehnologie performantă la prețuri mai accesibile folosindu-te de vechile utilaje. În program poate fi înscris orice fel de utilaj indiferent de brand, european sau non-european. Este acceptată și o vechime de 20 de ani la schimb, însă, doar pentru utilajele Felder Gruppe. Organizatorii ne asigură că, după evaluarea utilajului de către departamentului tehnic al firmei, vei primi o ofertă care va fi la nivelul pieței.

Buy-Back Felder Gruppe Romania

Ce trebuie să faci

Participarea este cât se poate de simplă. Te hotărăști ce utilaj sau utilaje vrei să schimbi și care este noua mașină cu care vrei să-ți utilezi atelierul. Apoi intri aici, pe pagina evenimentului, completezi datele personale, câteva informații despre utilajul vechi pe care îl dai și cel nou pe care ți-l dorești. După aceea trimiți formularul accesând butonul dedicat. Totul se desfășoară online.

Ai grijă să completezi corect numărul de telefon și adresa de email pentru că, la scurt timp după ce trimiți formularul, vei fi contactat de tehnicienii autorizați de la Blitz Service pentru a face evaluarea tehnică a vechiului utilaj. După aceea vei primi oferta. În acest moment poți alege cum o vei folosi. Ai două variante. Poți să o depui ca avans pentru un nou utilaj sau poți să primești banii pentru cel vechi.

Avantajele programului Buy-Back

Programul Buy-Back îți dă șansa să valorifici utilajele vechi, ieșite din garanție și mai puțin performante. Poți deveni mai eficient folosind vechile utilaje pentru a le înlocui cu unele noi, de ultimă generație, la prețuri mai accesibile.

Ce alte beneficii mai ai prin acest program?

  • Economisești timpul pe care l-ai consuma încercând să vinzi singur utilajele vechi, în condițiile în care Felder Gruppe se angajează să plătească pentru ele, în urma evaluării tehnice, prețul pieței.
  • Achiziționezi un utilaj nou, configurat după nevoile tale de producție, cheltuind mai puțini bani.
  • Diferența de bani pentru utilajul nou poate fi achitată în leasing sau în rate, în funcție de opțiunea ta, iar ca avans folosești banii primiți pe utilajul vechi.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+ pentru utilaje Felder și Format4 și 2 ani pentru cele marca Hammer.
  • Poți schimba orice utilaj, nu doar pe cele din portofoliul Felder. Atenție însă, utilajele provenite din Europa nu pot fi mai vechi de 10 ani, respectiv nu mai de 5 ani pentru cele din spațiul non-UE. Pentru utilajele din portofoliul Felder se acceptă o vechime de până la 20 de ani.

Trăim vremuri în care tehnologia se schimbă foarte rapid și ceea ce în urmă cu 2-3 ani părea revoluționar, acum este deja depășit. Această revoluție industrială creează noi oportunități și ne permite să fim mai eficienți și mai exacți, dar și mai inventivi. Așa că nu pierdeți ocazia de a vă updata utilajele. Poate fi ocazia unui nou început.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian