Business

Ești interesat de distribuția de adezivi? Vezi condițiile pentru a deveni distribuitor TISZABOND

Compania Szolvegy Vegyipary SRL, deținătoare a mărcii de adezivi pentru lemn TISZABOND, dorește să-și mărească rețeaua de distribuție. Colaborarea veche cu firme mari din domeniul prelucrării lemnului, raportul bun calitate/preț, asistența tehnică de specialitate și nu în ultimul rând, comunicarea susținută privind produsele și activitatea desfășurată au dus la creșterea notorietății brandului TISZABOND. Informația a ajuns adânc în piață, la producători mai mici, ateliere și chiar pasionați de lucrul cu lemnul care doresc acum să aibă și ei acces la acești adezivi.

 

”Zilnic suntem contactați de mici producători care ne întreabă dacă avem distribuitor în zona unde ei își desfășoară activitatea sau în apropiere. Din păcate, nu întotdeauna reușim să identificăm un colaborator care să-i sprijine, mai ales în partea de sud a țării. Suntem deficitari în Dobrogea, sudul Moldovei, Muntenia, Oltenia, Banat. Ne dorim să fim aproape și de producătorii din aceste zone, să le oferim produsele și cunoștințele noastre despre lemn și încleiere” – ne-a spus Matefy Csaba, administratorul companiei din Târgu Mureș.

Care sunt cerințele Szolvegy Vegyipary SRL de la viitorul partener

Își dorește un partener care:

  • cunoaște foarte bine piața lemnului
  • cunoaște bine zona pe care o acoperă distribuind acolo și alte produse pentru lemn (lacuri, feronerie, etc)
  • are agenți de vânzări, eventual propria rețea de distribuție în zonă
  • deține depozit încălzit
  • poate face transportul materialelor în mașini cu climatizare
  • are cunoștințe de bază despre folosirea adezivilor sau disponibilitate pentru a învăța.

Distribuitorul ideal este cel care deja are legătură cu domeniul, distribuind în zonă și alte materiale specifice prelucrării lemnului. Un astfel de parteneriat ar fi în avantajul ambelor părți. Cunoscând piața, distribuitorul va identifica mai repede posibilii clienți, evitând frustrarea generată de o perioadă lungă fără vânzări, iar Szolvegy va putea îndruma doritorii către o companie cunoscută în piață.

Depozitul încălzit și mașinile climatizate sunt cerințe legate de natura adezivilor. TISZABOND sunt adezivi tip aracet, pe bază de apă, ceea ce impune depozitarea la temperaturi peste cele de îngheț. Recomandarea este ca temperatură în spațiile de depozitare și în mijloacele de transport să nu fie sub 5°C. Nici temperaturile foarte ridicate din zilele caniculare de vară nu fac bine, putând determina întărirea adezivilor în ambalaj.

Ce oferă Szolvegy Vegyipary SRL în această colaborare

Un parteneriat solid de lungă durată, seriozitate și posibilități de creștere și dezvoltare a businessului oferă Szolvegy Vegyipary SRL. De asemenea, oferă posibilități de învățare a tehnicilor de lipire, asistență tehnică la client, mostre gratuite. Distribuitorul va avea acces la informațiile tehnice legate de produse, va colabora direct cu un reprezentant de zonă care va asigura tot sprijinul tehnic.

Adezivii vor putea fi vânduți sub brandul TISZABOND sau sub marca proprie ceea ce va ajuta la creșterea notorietății brandului distribuitorului în zonă. Indiferent sub ce marcă vor fi vânduți, Szolvegy va garanta calitatea adezivilor prin teste realizate la institute de prestigiu din Ungaria și Germania. Pentru produsele speciale cum sunt tocătoarele, pentru care materialele folosite au nevoie de certificare ”food safe”, firma poate asigura documentele necesare.

Ambalajele pentru adezivi sunt de 0,75, 5 și 10 l, la cerere și mai mari. Astfel vor putea fi deserviți și clienții mici care evită de obicei cumpărarea ambalajelor mari. Având proiecte mici, este posibil să rămână adeziv neconsumat de la o lucrare la alta, adeziv care să se întărească și să nu mai poată fi folosit.

Tiszabond – adezivi prezenți pe piața românească de prelucrare a lemnului din 2004

Szolvegy Vegypary SRL este un  nume cunoscut în piață având peste 400 de parteneri. Printre clienți pot fi identificați mari producători de panouri din lemn masiv, producători de mobilier, case din lemn, stupi, tocătoare. O mare parte dintre produsele încleiate cu adezivii TISZABOND sunt destinate exportului, printre parteneri fiind și mulți producători IKEA.

Deși adezivii produși de compania Szolvegy sunt prezenți pe piață din 2004, brandul TISZABOND a apărut și s-a consolidat după 2012. Portofoliul de clienți a crescut an de an, unul dintre motive fiind preocuparea permanentă pentru găsirea soluțiilor la orice problemă cu care aceștia se confruntă. Adezivii creați special pentru condiții foarte grele de iarnă, rezistenți la cicluri repetate îngheț-dezgheț reprezintă o astfel de soluție.

Principalele produse din portofoliul Szolvegy Vegypary sunt adezivii. Pentru a veni însă în ajutorul clienților, pe lista de produse găsim și alte produse complementare sau auxiliare precum demulant pentru prese, parafină pentru reducerea crăpării lemnului la capete, chit sau produse de ambalare. Toate aceste produse vor putea fi vândute și de viitorii distribuitori.

Dacă îți dorești un astfel de parteneriat, ia legătura cu reprezentanții firmei la numerele de telefon afișate pe pagina de contact a site-ului sau scrie un mesaj pe Facebook, pe pagina TISZABOND.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian