Forestier

Actualizarea gamei de fierăstraie Wood-Mizer LX50 aduce mai multe beneficii pentru utilizatori

Fierăstraiele panglică din seria LX50 sunt livrate gratuit în țările UE și pot fi achiziționate simplu, inclusiv prin magazinul online Wood-Mizer la https://woodmizer.ro/lx50start-sawmill de la 2 995 €.

Fierăstraiele cu pânză panglică din seria LX50 de la Wood-Mizer reprezintă o alegere superioară dintre mașinile compacte disponibile. Acestea oferă un preț atractiv, calitate și funcționalități superioare în comparație cu mașinile similare importate din țările asiatice. Fierăstraiele LX50 sunt cunoscute pentru durabilitatea, fiabilitatea și utilizarea ușoară. Când comparăm parametrii de tăiere ai fierăstraielor panglică LX50 cu alte mașini din aceeași clasă, este ușor de observat că fierăstraiele Wood-Mizer oferă cel mai mult. În cazul fierăstrăului LX50START, utilizatorii pot prelucra bușteni cu un diametru maxim de 66 cm și o lungime de 3,10 m, în timp ce la modelul LX50SUPER aceste dimensiuni sunt de 66 cm, respectiv 3,70 m. Aceasta înseamnă că pasionații de prelucrarea lemnului pot întreprinde diverse proiecte și pot obține rezultate excelente, având parte în același timp de prețuri competitive.

Wood-Mizer pune accent semnificativ pe calitatea proceselor sale de fabricație, bazându-se pe o experiență de peste 30 de ani în producția de fierăstraie panglică pentru debitarea buștenilor. Multe soluții structurale încorporate în fierăstraiele panglică din seria LX50 sunt împrumutate de la modele concepute pentru firmele mai mari de prelucrare a lemnului. Clienții care primesc un fierăstrău din seria LX50 beneficiază de un produs fabricat în întregime în fabrica europeană a Wood-Mizer din Polonia. Este construit din componente și piese de calitate, utilizând tehnologii industriale moderne, inclusiv automatizarea producției.

Actualizarea seriei de fierăstraie panglică LX50 aduce mai multe beneficii dedicate utilizatorilor 

Funcționalitatea sporită a fierăstrăielor panglică din seria LX50 rezultă din modernizarea adusă de inginerii Wood-Mizer. Fierăstraiele panglică LX50START și LX50SUPER îmbunătățite au o formă simplificată a gâtului capului de tăiere și o construcție optimizată a stâlpului acestuia.

Ambele fierăstraie panglică au la bază un pat cu trei segmente cu segmente care măsoară 1,33 m în versiunea START și 1,53 m în versiunea SUPER. În plus, lungimea maximă de tăiere poate fi personalizată pentru a satisface nevoile utilizatorului prin extinderea patului cu segmente suplimentare.

La modelul LX50START se adaugă standard 4 suporturi laterale, ușor de montat de sus (2 mai lungi si 2 mai scurte). Versiunea LX50SUPER se remarcă prin 2 suporturi laterale reglabile care pot fi reglate rapid de-a lungul barei, adaptând înălțimea acestora la diametrul bușteanului prelucrat. La fierăstraiele din seria LX50, secțiunile transversale au fost modificate, crescându-le numărul la cinci (șase la modelul LX50SUPER) și întărite suplimentar cu bare. Versiunea START a fierăstrăului este echipată cu o clemă manuală pentru bușteni, în timp ce versiunea SUPER are două astfel de cleme. Picioarele reglabile sunt standard la fierăstrăul LX50SUPER, în timp ce la modelul LX50START acestea sunt disponibile opțional.

Funcționarea gaterelor din seria LX50 este ergonomică și intuitivă, cu operatorul aflat într-o poziție confortabilă care oferă o vizibilitate optimă asupra procesului de tăiere. Utilizatorul poate regla manual înălțimea capului de tăiere folosind o manivelă și o poate citi pe scară, în timp ce avansul înainte-înapoi se realizează fără probleme prin deplasarea capului de fierăstrău montat pe role. Ambele modele au un sistem de curățare a pânzei cu supapă manuală și un sistem de tensionare a pânzei bazat pe un șurub cu indicator. Un sistem fiabil de role de ghidare asigură stabilitatea pânzei, similar cu cele utilizate pe fierăstraiele Wood-Mizer mai mari. 

Motoarele Kohler sunt cunoscute pentru performanța și fiabilitatea lor ridicate, oferind avantaje clientului în timpul operării. La modelul LX50START, clienții pot alege între motorul pe benzină Kohler G9 de 9 CP sau motorul electric EH5 de 4 kW, în timp ce la modelul LX50SUPER, viitorul utilizator poate alege între motorul pe benzină Kohler G14 de 14 CP sau cel electric EH7 de 5,5 kW.

Pentru a procesa eficient diferite specii de lemn, selectarea tipului și a profilului de pânze adecvate este esențială, de preferință din gama extinsă de pânze Wood-Mizer. Pânzele recomandate au o lățime de 32 mm, o grosime cuprinsă între 0,9 și 1,14 mm și o lungime de 3340 mm, permițând producerea eficientă a materialului cu deșeuri minime de rumeguș.

Suportul tehnic profesional și transportul gratuit sunt incluse în preț  

Produsul beneficiază de o garanție de doi ani și un suport tehnic profesionist, oferind viitorilor clienți încrederea că au făcut o investiție înțeleaptă. 

Un beneficiu semnificativ pentru clienții fierăstraielor LX50 este disponibilitatea produsului și livrarea rapidă – nu este nevoie să așteptați săptămâni pentru finalizarea comenzii. Fierăstraiele LX50START și LX50SUPER sunt expediate din depozitul central de la sediul european al Wood-Mizer din Polonia sau de la un depozit local din țara respectivă, de obicei în 2-3 zile, pe un palet compact de dimensiuni 165 x 65 x 98 cm. În plus, procesul de asamblare și de configurare inițială este ușor de efectuat și ghidat de instrucțiuni video practice online, asigurând că viitorii utilizatori își pot începe rapid activitatea.

Pentru ambele modele LX50, poate fi comandată o gamă largă de accesorii, inclusiv extensii de pat, suporturi și cleme suplimentare, rampe de încărcare a buștenilor, o pană de bușteni pentru a compensa conicitatea buștenilor și un cârlig de prisme pentru întoarcerea manuală a buștenilor, toate acestea fiind disponibile pentru achiziție din magazinul online oficial Wood-Mizer.

Pentru a afla mai multe despre seria de fierăstraie LX50, puteți trimite întrebările dumneavoastră prin formularul de la https://woodmizer.ro/contact  sau să contactați un reprezentant de vânzări Wood-Mizer.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii Nr. 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
woodmizer.ro

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian