Finisare DIY

Un stand-atelier unde poți lucra cu vopsele, învăța tehnici și câștiga premii

Pentru cei ca mine, pasionați de mobila cu aspect învechit, de artă și design înglobată într-o mică piesă de mobilier, Annie Sloan este cu siguranță un reper. Dacă veți căuta pe net mobilă îmbătrânită, distressed, rustic chic, sau alte astfel de stiluri, este imposibil să nu dați și peste cel puțin un obiect de mobilier finisat cu vopsele Annie Sloan. Este o persoană creativă care a devenit un brand cunoscut în toată lumea. Firea și pregătirea ei artistică, imposibilitatea de a găsi materialele care să-i permită să transforme o mobilă sau un interior așa cum și-ar fi dorit, a determinat-o să creeze propria linie de produse. Produsele au convins foarte repede și au cucerit lumea. Drept consecință, ne-au cucerit și pe noi.

vopsele Annie Sloan

După părerea mea, unul din marile căștiguri al Târgului de mobilă BIFE SIM de anul acesta este prezența standului Annie Sloan. Partea de „do it yourself”a fost reprezentată puțin de-a lungul timpului, accentul fiind pus pe mobila gata făcută, pe posibilități de cumpărare a mobilierului, pe materiale de uz industrial pentru finisarea lemnului. Este adevărat că nici nu erau foarte mulți preocupați de acest gen de activitate.

A fost o vreme când fiecare își zugrăvea singur, punea faianță și gresie sau își revopsea mobila. Acum totul poate fi cumpărat gata făcut sau se poate apela la firme care oferă astfel de servicii. Sunt însă din ce în ce mai mulți cei care-și doresc să facă singuri amenajările interioare, să transforme piesele vechi de mobilier, acest lucru fiind o plăcere, nu o corvoadă. Prezența standului Annie Sloan în târg îi va ajuta să găsească nu numai materialele necesare schimbărilor ci și informațiile tehnice de care au nevoie.

vopsele Annie Sloan

Reprezentanții Annie Sloan în România vor fi prezenți în targ cu o serie de surprize și activități astfel încât vizita voastră la târg să însemne un câștig, atât ca experiență cât și ca produs în sine. De exemplu, în stand va exista un colț foto unde vizitatorii trebuie să facă o fotografie, s-o posteze pe Facebook cu hashtag-urile #AnnieSloan și #AnnieSloanRomania și să arate postarea reprezentanților brandului. Primii 300 care vor face acest lucru vor primi cadou o cutie de vopsea Annie Sloan de 120 ml.

O altă surpriză este atelierul amenajat în cadrul standului. Vă aduceți aminte atelierul Annie Sloan la care am participat pentru a învața cum se folosesc vopselele? Puteți participa și voi la un astfel de atelier direct în târg.  În stand va exista mobilier vopsit pe jumatate pe care se vor ține demonstrații live, se va lucra pe piese la fața locului. Vizitatorii vor putea să lucreze pe aceste piese testând vopseaua, văzând cât de ușor se aplică și cât de simplu poate fi să schimbi aspectul mobilei vechi.

vopsele Annie Sloan

Va exista un colț mobilat cu mobilier gata vopsit cu vopsele Annie Sloan folosind diverse tehnici, unele dintre ele mai puțin cunoscute, pe care Annie Sloan le-a dezvoltat de-a lungul timpului. Astfel, vizitatorii vor putea vedea cum arată la final mobilierul și vor putea aprecia cât de mult poate fi schimbat aspectul general al unei încăperi folosind numai 1-2 kg de vopsea.

Fiind cu toții oameni creativi, așa cum ați văzut și în transformările de mobilier prezentate cu alte ocazii, reprezentanții Annie Sloan au creat pentru acest eveniment un concept vizual special. Este un design unic, care va apărea nu numai în decorul standului, ci și pe toate „accesoriile”. Și ei vor fi cu toții acolo pentru a-i ajuta pe cei prezenți cu sfaturi, idei și inspirație. Vor fi prezenți continuu și online, pe pagina de facebook Annie Sloan Romania, unde vor răspunde la întrebări și vor primi rapid mesajele voastre.
vopsele Annie Sloan
 Va exista și o tombolă cu un premiu generos, format dintr-un pachet cu produse Annie Sloan, oferit de distribuitorii oficiali din țară. Pentru aceasta vizitatorii trebuie numai să completeze un formular cu date personale, să-l lase la standul Annie Sloan și să aștepte tragerea la sorți din ultima zi de târg, duminică 17 septembrie.
vopsele annie sloan
Cum spuneam, prezența Annie Sloan în târg este un eveniment. Am văzut emoția și dăruirea cu care reprezentanții brandului în România au tratat acest eveniment, cum au muncit zile în șir pentru ca participarea să fie un succes. Oricum, pentru voi, cei care îi veți vizita la standul D 305 din pavilionul A, va fi cu siguranță un câștig.
vopsele Annie Sloan

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian