Mașini și Scule

Soluții de aer comprimat, compresoare, scule de mână pneumatice

La BIFE l-am întâlnit pe George Butnaru (cel din dreapta în fotografia de mai jos) de la Felder Gruppe Romania. El face parte din echipa de demo a celor de la Felder, cei 3 care fac demonstrații pe scule la tine în atelier. Sigur vi-i mai aduceți aminte pe ceilalți doi membri ai echipei din celelalte filme realizate cu ei.

Bogdan Șerpescu (cel din mijloc în foto) ne-a prezentat mașina de aplicat cant în filmul de succes Ce e verde înseamnă că face ceva, iar Bogdan Negru (cel din stînga în foto) a venit cu o soluție simplă și rapidă pentru reparat defectele din lemn în blockbusterul Umplerea nodurilor căzătoore. Acesta din urmă sigur v-a ținut cu sufletul la gură pînă la final. No bine că s-o gătat fain. 🙂 De altfel, pentru fani, Bogdan Negru are o apariție ca guest star într-o secvență memorabilă din ultima parte a acestei trilogii (filmul de mai jos) în care „s-a tras” cu pistoale cu capse, cu cuie, s-a tras chiar și cu un fel de șurubelniță cu impact care se apropie de un rotopercutor (genială secvența cu Bogdan Negru). 🙂

Lăsând gluma la o parte, soluțiile complete de aer comprimat de la Schneider Airsystems, prezentate de George par a fi soluția optimă pentru atelierele voastre pentru că portofoliul de produse acoperă toate zonele de aer comprimat: generarea, tratarea și uscarea aerului, distribuția și utilizarea aerului comprimat. Compresoare staționare, compresoare mobile sau portabile, capsatoare, pistoale cu cuie, șurubelnițe, toate pneumatice, mașini de șlefuit, pistoale de vopsit și multe altele, vă așteaptă la Felder Gruppe Romania pentru a fi testate și verificate. Dacă intenționați să instalați un sistem nou de aer comprimat sau să-l optimizați pe cel existent, Liviu Rotari de la Felder Gruppe Romania, inginer specialist în soluții industriale de aer comprimat și exhaustare, vă poate ajuta să proiectați un sistem eficient de aer comprimat care să vă asigure rezultate optime în lucru.

Acum vă las să vedeți filmul. Dacă mai aveți nevoie și de alte informații, catalogul cu produsele Schneider îl găsiți aici și bineînțeles că îi puteți contacta direct pe cei de la Felder aici.

Vizionare plăcută!

Categorii

Abonează-te la newsletter