Mașini și Scule Oferte speciale prelucrare lemn

Wood-Mizer și MOReTENs își unesc forțele pentru a dezvolta împreună mașinile de prelucrare a lemnului

Au trecut peste 30 de ani de când Wood-Mizer a demarat activitatea europeană în Koło, Polonia, oferind industriei de prelucrare a lemnului o gamă largă de utilaje de calitate premium. Compania a crescut mult de-a lungul anilor, extinzându-și activitatea pe piețe globale, investind în centre de producție noi și ajutând mii de clienți să își îndeplinească obiectivele în lucrul cu lemnul. Produsele lor unice sunt cele care au ajutat la definirea Familiei Wood-Mizer, o echipă minunată de lucrători, profesioniști și clienți, toți având în comun pasiunea pentru lemn.

În prezent, Wood-Mizer vinde fierăstraie și echipamente de prelucrare a lemnului în peste 100 de țări din întreaga lume, oferind echipamente diverse, de la fierăstraie portabile la fierăstraie staționare, fierăstraie panglică orizontale și verticale, linii de procesarea buștenilor, circulare și fierăstraie multi-lamă, fierăstraie de retăiere, pânze și mașini de ascuțit pânze. Aceste produse reprezintă o alegere excelentă în aproape orice mediu – de la amatorii entuziaști, micile ateliere și afaceri din domeniul prelucrării lemnului, până la unități industriale mari.

Recent, Wood-Mizer și-a extins oferta prin adăugarea de mașini de rindeluit și profilat, denumite sugestiv Woodworking Products. Noile mașini de prelucrare a lemnului includ modelele MP160, MP180, MP200, MP220, MP260, MP360, și MP365. Prin aceste mașini compacte și versatile, sloganul De la pădure, la forma finală capătă o nouă semnificație, permițând clienților să își realizeze produsele finale din lemn într-un mod ușor și profitabil. Produsele pot varia de la scânduri, pardoseli, ferestre, scări, balustrade, trepte, cadre de uși, praguri de uși, rame foto și alte elemente decorative. Posibilitățile sunt nelimitate în privința a ceea ce puteți realiza cu mașinile de prelucrarea lemnului Wood-Mizer!

Imediat după achiziționarea dreptului de proprietate intelectuală asupra produselor de prelucrarea lemnului de la producătorul suedez Moretens în 2017, s-a decis utilizarea acestei expertize valoroase și începerea producției acestor articole în fabrica poloneză Wood-Mizer. Toate procesele de fabricație sunt supervizate de lucrători cu experiență și calificări corespunzătoare. Proiectanții tehnici îmbunătățesc constant tehnologia utilizată, iar inginerii din fabrică supraveghează toate activitățile de la nivelul de producție, fiecare mașină fiind apoi verificată în detaliu în cadrul inspecției finale.

Principala sarcină de inginerie a fost crearea unui produs extrem de funcțional de dimensiuni compacte, utilizând cele mai de calitate materiale posibile. Mașinile de rindeluit și profilat Wood-Mizer prezintă următoarele caracteristici:  

  • Un cap de tăiere cu mai multe cuțite (sus, jos, dreapta, stânga) permite obținerea formei dorite a scândurii după doar o trecere prin mașină.
  • Motoare electrice de cuplare individuale pentru fiecare cap de tăiere, ajutând la scăderea consumului de putere și reducerea zgomotului. 
  • Fiecare cap de tăiere are cuțite ușor de înlocuit.
  • Masa de avans solidă fabricată din oțel inoxidabil asigură precizia procesării și confortul de lucru.  
  • Masa de rindeluit din fontă este extrem de durabilă și foarte rezistentă la deformare, abraziune și tensiune.  
  • Pe grosime, reglajul este realizat cu ajutorul unei manivele cu acces rapid.
  • Toate funcțiile de comandă sunt accesibile de la o unitate convenabilă dedicată operatorului.
  • Rumegușul și așchiile produse în timpul procesului de debitare sunt direcționate spre porturile de evacuare, astfel zona de lucru rămâne curată.
  • Corpul din oțel al mașinii protejează motoarele electrice interne (separate pentru fiecare cap de tăiere), rolele de avans și mecanismul de reglaj.
  • Mașina este ușoară în greutate și compactă, așa că puteți să o deplasați în atelier fără prea mult efort.

Toate produsele de prelucrare a lemnului sunt însoțite de o largă varietate de accesorii de debitare – Wood-Mizer TOOLS, fabricate din oțel și carbură de calitate premium europeană. Printre acestea, găsim cuțitele HSS, cuțitele cu vârf din carbură HM, cuțitele cu două laturi Tri Metal HSS, cuțitele profilate HSS, capete de tăiere dedicate cu cuțite profilate HM înlocuibile, kituri de capete de tăiere HM cu vârfuri din carbură, capete de tăiere cu 2/3/4 cuțite, iar pentru comenzi speciale, Wood-Mizer poate proiecta cuțite profilate personalizate sau capete de tăiere laterale. Le puteți comanda online sau de la reprezentantul dvs. Wood-Mizer. Wood-Mizer asigură suport tehnic de calitate pentru clienții săi și o garanție de 2 ani pentru toate mașinile de prelucrare a lemnului. Există un număr foarte mare de informații disponibile pe YouTube, interviuri cu clienții, ghiduri și recomandări practice la dispoziția dvs. Dacă veți căuta pe YouTube ”mașini de rindeluit și profilat Wood-Mizer” veți găsi toate aceste materiale.

 

Lansarea produselor de prelucrarea lemnului dovedește că Wood-Mizer continuă să dezvolte soluții tehnologice noi și își inspiră clienții să lucreze proiecte în lemn din ce în ce mai creative. 

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii No 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian