Mașini și Scule

Ce scule Wood-Mizer puteți folosi și pe alte mărci de mașini de prelucrare a lemnului

Wood-Mizer oferă o gamă largă de scule pentru tâmplari și operatori din industria de prelucrare a lemnului, inclusiv pânze circulare, capete de tăiere și cuțite pentru mașini de profilare și rindeluire, burghie și pânze de fierăstrău. Produsele Wood-Mizer sunt bine-cunoscute pentru structura robustă, funcționalitate ridicată și fiabilitate. În catalogul Wood-Mizer TOOLS, puteți găsi accesorii de clasă premium, concepute atât pentru mașinile Wood-Mizer, cât și pentru alte mărci.

Beneficiile sculelor Wood-Mizer

Wood-Mizer a început să ofere scule din anul 2016. Cu ajutorul sculelor Wood-Mizer, lucrătorii din industria lemnului care operează mașini de rindeluit/profilat, circulare multi-lamă sau alte echipamente vor avea șansa de a fabrica articole de cea mai înaltă calitate, în paralel cu un mod de lucru confortabil și sigur. Sculele de prelucrare a lemnului sunt produse din materiale de calitate superioară și prin tehnologii avansate de fabricație. Fiecare etapă de producție este supusă unui control strict al calității asigurat de dispozitive de măsurare de înaltă tehnologie în cadrul procesului de fabricație.

Pentru a produce scule, compania Wood-Mizer folosește oțel provenit din fabrici europene de încredere, de exemplu pentru producția de pânze pentru fierăstraie, Wood-Mizer utilizează oțelul suedez Uddenholm sau oțelul german Krupp confirmate prin multiple certificate de calitate. Aceste scule depășesc alte produse similare importate din Asia prin durabilitatea și precizia superioare.

De asemenea, Wood-Mizer folosește tehnologii avansate pentru producția de scule. Pânzele de fierăstrău circular sunt supuse unui proces special de tratament termic și chimic pentru a căli corpul pânzei. Pânza cu corp negru generează mai puțină frecare, împiedicând în același timp lipirea așchiilor și a rumegușului de pânză. În plus, călirea pânzelor îmbunătățește stabilitatea acestora pe durata lucrului și previne supraîncălzirea rezultând timp de funcționare mai lung și calitate superioară a produselor finite.

Sculele de prelucrare de la Wood-Mizer utilizează carbură cu compoziție chimică atent selectată, rezultând calități adecvate de duritate, abraziune și rezistență. Pentru pânzele de fierăstrău circular, este, de asemenea, esențial să alegeți geometria dinților adecvată. Sculele Wood-Mizer oferă timp de lucru mai lung între reascuțiri, o cantitate mai semnificativă de lemn prelucrat și un număr mai mare de posibile reascuțiri pentru fiecare unealtă.

Aplicațiile sculelor

Echipamentul de tăiere TOOLS este proiectat pentru a prelucra lemnul masiv de esență tare și moale, lemn stratificat și materiale pe bază de lemn, placaj, PAL, plăci laminate, plăci MDF și HDF și alte materiale dure omogene. Catalogul Wood-Mizer TOOLS include și pânzele de fierăstrău utilizate pe fierăstraiele Lucas și Peterson.

Al doilea grup ca mărime de echipamente de tăiere TOOLS îl reprezintă selecția de capete de tăiat și cuțite pentru prelucrarea lemnului, utilizate pe mașinile de rindeluit/profilat Wood-Mizer. În gama de cuțite oferite intră cuțite drepte, zimțate, cuțite de rindeluit HS și HW și cuțite de profilat. Este o gamă largă de cuțite cu care se poate obține orice formă și dimensiune pentru produsele rezultate din prelucrarea lemnului.

Un alt grup de produse Wood-Mizer TOOLS este o gamă de burghie, burghie Dowell și burghie cilindrice. Sunt oferite ca burghie HM monolitice, burghie cu vârf sau burghie sudate.

Ultimul grup de accesorii TOOLS este o gamă de pânze de fierăstrău cu cadru concepute pentru debitarea verticală. Aceste pânze sunt fabricate din oțel Uddenholm sau Krupp de calitate superioară și se caracterizează prin durabilitate și rezistență superioare. Oferta include pânze de fierăstrău cadru diverse, pânze de fierăstrău acoperite cu crom și pânze de fierăstrău Stellite.

Cum alegeți și cum comandați scule Wood-Mizer  

Pentru o selecție rapidă și ușoară a sculelor de tăiere, toate produsele din catalogul Wood-Mizer TOOLS sunt marcate clar, conform standardelor internaționale. Pe produs și pe ambalaj se află sigla Wood-Mizer, care dovedește că produsul este original. În afară de aceasta, simbolul unei litere indică aplicația sculei și parametrii tehnici ai acesteia – diametrul exterior și interior, numărul de dinți, lățimea de carbură, grosimea pânzei și numărul de dinți tip greblă. Pentru a ajuta clienții să comande sculele dorite rapid și fără efort, acestea sunt marcate cu un număr unic de articol identic pe cutie, pe produs, în catalog și în rețeaua intranet a companiei.

Pentru a obține catalogul Wood-Mizer TOOLS, trebuie să contactați biroul local de vânzări Wood-Mizer. Pe lângă selecția TOOLS, clienții pot găsi în catalog o informație practică cuprinzătoare despre sculele de marcare, aplicațiile sculelor, tabele, desene tehnice și imagini ale produselor. Catalogul TOOLS vă ajută să comandați produsele în funcție de nevoile și cerințele individuale. Unele tabele și formule specializate pot ajuta la selectarea parametrilor de tăiere pentru diferite aplicații. Comandarea de cuțite de profilat și rindeluit este posibilă și în magazinul online https://woodmizer.eu/blades-and-knives , unde gama de SCULE (TOOLS) este dezvoltată și actualizată continuu. Selecția TOOLS nu se limitează doar la specificațiile enumerate în catalog sau pe website. 

Lucrul cu sculele de tăiere 

Chiar dacă cea mai bună idee pentru client este să folosească aceste scule pe o mașină Wood-Mizer compatibilă, vă recomandăm să le folosiți și pe alte mașini disponibile pe piață. Montarea sculelor de tăiere pe o mașină Wood-Mizer este simplă și necesită puțin timp.

Sculele de tăiere Wood-Mizer sunt potrivite pentru ascuțirea pe diverse mașini de ascuțit disponibile pe piață. Reascuțirea într-un atelier specializat reprezintă cea mai bună opțiune pentru clienții fără experiență. 

Wood-Mizer oferă o garanție de 2 ani pentru produsele TOOLS și suport tehnic standard pentru mașinile originale. 

Vizitați https://woodmizer.ro/e-store pentru mai multe informații.

 

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian