Mașini și Scule Oferte speciale prelucrare lemn

Prezentare seria MP de mașini de rindeluit/profilat pe patru laturi Wood-Mizer

Wood-Mizer oferă o gamă de mașini de rindeluit/profilat pe 4 laturi. Informațiile din acest articol vă vor ajuta să înțelegeți diferențele dintre acestea și să alegeți pentru achiziționare varianta care vi se potrivește.

Cea mai mică și mai accesibilă mașină de rindeluit/profilat pe patru laturi de la Wood-Mizer, MP260, este oferită în două opțiuni – MP260ECO și MP260PRO.
 Mașina MP260ECO este o mașină de rindeluit/profilat pe 4 laturi de bază, în timp ce varianta MP260PRO prezintă 3 îmbunătățiri principale:
1.    O fereastră de vizualizare largă pentru a monitoriza ușor procesul de prelucrare.
2.    O viteză variabilă de avans între 2-12 m/min care ajută la eficientizarea producției și obținerea unei suprafețe finisate superior când lucrați cu scânduri mari din lemn dur.
3.    Capul de tăiere orizontal superior este antrenat de un motor de 4 kW ce permite finisarea netedă la viteze de avans mai ridicate.

Sunt disponibile două modele de mașini de rindeluit/profilat pe 4 laturi, de dimensiuni și capacități de prelucrare mai mari, pentru randament superior și rindeluirea/profilarea mai rapidă a materialului – MP360 și MP365.

 Modelul MP360 prezintă 3 îmbunătățiri comparativ cu MP260:
1.    Capacitate de prelucrare superioară a materialului.
2.    Procesare de materiale de dimensiuni mai mari, putere și versatilitate superioare.
3.    Reglarea mașinii mai ușor și mai rapid.

 Modelul MP365 este o mașină unică de rindeluit/profilat pe 4 laturi cu 5 capete de tăiere, care este acționată de 5 motoare separate. Designul unic permite prelucrarea suplimentară și unelte de lucru secundare pe cel de-al 5-lea arbore. Aceasta vă va permite să utilizați o rată de avans superioară, să utilizați unelte de prelucrare care folosesc 3000, 6000, 9000 sau 14000 rotații per minut pentru a crea profiluri exclusive, foarte ușor dintr-o singură trecere.

Wood-Mizer oferă o gamă largă de cuțite de rindeluit și profilat fabricate din HM (cu vârf de carbură) și oțel HSS. Se recomandă utilizarea cuțitelor HM pentru placaj, HDF, MDF și alte produse din lemn prelucrate. Cuțitele HSS sunt pentru rindeluirea și profilarea esențelor de lemn moi și dure. Toate mașinile de rindeluit/profilat pe patru laturi sunt furnizate împreună cu cuțite de rindeluit HSS pentru toate capetele de tăiere la momentul achiziției. De la distribuitorii Wood-Mizer pot fi comandate cuțite de profilat cu formă personalizată.

Viteză de avans variabilă

Sistemul de avans cu viteză variabilă este antrenat de un motor separat. Vitezele de avans sunt după cum urmează:
    Viteza de avans pe modelul MP260ECO este setată pe 5m/min
    Viteza de avans la mașina MP260 poate fi reglată între 2-12 m/min
    Viteza de avans la mașina MP360 poate fi reglată între 3-15 m/min
    Viteza de avans la mașina MP365 poate fi reglată între 3-15 m/min

Structura robustă, caracteristica tuturor mașinilor de rindeluit/profilat Wood-Mizer

Mașinile de rindeluit/profilat Wood-Mizer sunt construite utilizând o combinație de oțel și fontă. Componentele din fontă asigură amortizarea vibrațiilor ridicate, durabilitate mare, caracteristici anti-aderente și rezistență la deformare. Prelucrăm un bloc din fontă până la dimensiunile dorite cu ajutorul unui cutter CNC și astfel obținem o suprafață perfect plană. Pentru fabricarea meselor mașinilor de rindeluit/profilat este utilizată ca material fonta (în interiorul mașinii de rindeluit/profilat între capetele de tăiere).

Este disponibil opțional lubrifiant pentru suprafața din fontă, care o protejează de coroziune și reduce frecarea cu materialul prelucrat. Componentele din oțel ale mașinilor de rindeluit/profilat sunt rezistente la coroziune și extrem de durabile. Oțelul prezintă un raport superior de rezistență/greutate.
    Modelele MP260ECO și MP260 pot fi echipate opțional cu 4 roți, care fac aceste mașini foarte portabile.
    Construcția mașinilor MP360 și MP365 le permite să fie ridicate și mutate ușor cu ajutorul unui motostivuitor.

Puncte de extracție de rumeguș multiple

Mașinile de rindeluit/profilat pe patru laturi au 4 puncte de extracție de rumeguș (modelul MP365 include 5 puncte de extracție de rumeguș) care sunt localizate lângă fiecare cap de tăiere, pentru a împiedica acumularea rumegușului în mașină. O extracție superioară de rumeguș permite o prelucrare bună – acesta nu se acumulează în jurul capetelor de tăiere și pe rolele de avans. Wood-Mizer oferă o serie de sisteme de extracție de rumeguș – de la furtunuri până la conexiuni și extractoare de rumeguș.

Panou de control centralizat

Permite operatorului pornirea/oprirea tuturor capetelor de tăiere și motorului de avans separat. Această caracteristică vă ajută să reduceți consumul de energie electrică și costurile de întreținere prin utilizarea capetelor de tăiere separate atunci când este necesar.
Panoul de control deține un buton de oprire de urgență.

Capacitate mare de prelucrare la costuri reduse cu mașini de rindeluit/profilat de la Wood-Mizer

În cazul în care proiectele dvs. necesită rindeluirea și profilarea de cherestea de mari dimensiuni, puteți crește capacitatea de prelucrare prin rularea doar a capetelor superior și inferior, sau doar a capului de tăiere superior. Mașinile de rindeluit/profilat Wood Mizer sunt proiectate cu o amprentă la sol mică și capacitate de rindeluire și profilare superioară, mașinii putându-i fi găsită o utilitate oriunde, de la pasionații de bricolaj și până la unitățile comerciale profesionale cu producție ridicată.

Comparația detaliată a parametrilor tehnici – vezi această pagină.

Nu rata promoția la mașinile de rindeluit/profilat!

Beneficiați de reducere 5% sau 10% la mașinile de rindeluit/profilat multifuncționale compacte Wood-Mizer. Promoția este valabilă până la data de 30.06.2022. Detalii AICI.

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian