Mașini și Scule Utilaje Producție Mobilier

WinLine cu dublă linie de clești de prindere: amprentă minimă, productivitate maximă

Noul multi-centru WinLine pentru producția de uși și ferestre a fost creat pentru a răspunde cerințelor stringente ale pieței: creșterea volumului de comenzi acceptate; păstrarea standardului ridicat de calitate și posibilitatea de personalizare a produselor; creșterea vitezei de producție pentru termene de livrare cât mai scurte.

WinLine echipament uși-ferestre Accesoria Group

Nou: linie dublă de clești de prindere și repoziționarea pieselor pe axa Z

1. Pentru creșterea productivității: dublă linie de clești de prindere. Masa de lucru poate permite încărcarea a până la 12 elemente – de două ori mai multe decât în varianta standard.

WinLine echipament uși-ferestre Accesoria Group

2. Posibilitatea de repoziționare a pieselor pe axa Z aduce beneficiul unei baze de suport diferite, cu prindere optimă chiar și în condiții speciale.

Masa de lucru este gândită pentru producția de uși și ferestre. O secțiune este dedicată procesării liniare, iar cea de-a doua, producției de uși și ferestre la comandă (arcade, uși cu decupaj, frezări).

WinLine echipament uși-ferestre Accesoria Group

Sistemul de poziționare EPS pentru arcade și alte operațiuni speciale poate fi echipat cu clemele pentru înaltă precizie Hyperclamps sau module de aspirație.
Clemele Finger Clamps asigură fixarea optimă a oricărui reper, chiar și a celor de mici dimensiuni. Regulatorii de presiune de pe cleme controlează forța de prindere a diverselor componente, ca măsură de prevenție pentru zgârieturi.

WinLine echipament uși-ferestre Accesoria Group

Senzorul Safe Locker verifică prinderea piesei în lucru, optimizând ciclul de prelucrare și prevenind riscul de lovire.

Alte detalii despre WinLine 16

Multi-centrul WinLine 16 cu configurație în 5 axe este soluția compactă, gândită pentru a se adapta la medii de producție variate. Cu aspect minimalist și ergonomic, echipamentul este dotat cu setul complet de funcții și este soluția ideală pentru companiile care au ca obiectiv performanța realizată cu minim de investiție și ușurință în utilizare.

Caracteristici principale

  • Structura multi-centrului, creată special pentru producția de uși și ferestre, este deosebit de stabilă. Grinda și masa de lucru folosesc tehnologie specială pentru susținerea unor greutăți semnificative.
  • Tehnologie avansată la îndemâna tuturor producătorilor: elementele sunt poziționate de utilaj pentru a asigura precizie maximă și o mai mare eficiență a echipamentului. Creat pentru a ușura munca operatorului, WinLine 16 poate fi gestionat eficient fără cunoștințe vaste de utilizare sau experiență în domeniu.

WinLine echipament uși-ferestre Accesoria Group

  • Autonomie în producție: de la o oră la un schimb întreg.
    • Cu sistemul standard de încărcare, WinLine 16 poate prelucra autonom timp de 50 / 60 de minute sau până la 280 de piese per schimb.
    • Magazia automată cu care este dotat utilajul asigură autonomie de lungă durată. Operatorul poate încărca sau descărca un număr mare de componente în timpul funcționării, prin punctul de acces. Pentru a crește productivitatea, acesta poate încărca elementele înainte de terminarea programului de lucru pentru ca WinLine să continue prelucrarea fără supraveghere.

WinLine echipament uși-ferestre Accesoria Group

  • WinLine se poate integra cu multiple celule automate. Sistemele automate de încărcare și descărcare completate de funcționarea echipamentului fără supraveghere sunt soluțiile care răspund la nevoile pieței și creează avantajul competitiv.
  • Electromandrina dublă permite efectuarea operațiunilor fără întreruperea ciclului de lucru. Poziționate de o parte și cealaltă a căruciorului, cele două mandrine prelucrează consecutiv materialul. În timp ce una lucrează, cealaltă schimbă unealta.

WinLine echipament uși-ferestre Accesoria Group

Este WinLine potrivit pentru obiectivele afacerii dumneavoastră? Cum contribuie la îndeplinirea planului de business? Care este randamentul investiției? Consultanții Accesoria Echipamente sunt la dispoziție pentru răspunsurile la aceste întrebări și o analiză dedicată creșterii productivității în compania dumneavoastră. Programați o întâlnire la echipamente@accesoria.ro.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian