Mașini și Scule Utilaje Producție Mobilier

Productivitate crescută cu CNC-ul de găurire multiplă Brema Eko 2.2 și noua celulă automată: ROS

Brema Eko 2.2 este noul CNC pentru găurire verticală de la Biesse, cu versatilitate ridicată pentru adaptare la cele mai diverse nevoi de producție. Compact și puternic, ocupă cu 50% mai puțin spațiu în timp ce permite prelucrarea panourilor de diferite forme și mărimi și efectuarea celor mai complexe operațiuni.

Productivitate crescută cu CNC-ul de găurire multiplă Brema Eko 2.2

Nou: integrare cu celula ROS

Brema Eko 2.2 a fost conceput pentru a permite integrarea cu sisteme robotizate și a beneficia de avantajele producției automatizate, interconectate.

Integrarea cu noua celulă automată cu sistem robotizat Kuka pentru gestionarea panourilor permite creșterea productivității și reducerea costurilor prin:

  • posibilitatea de a lucra cu stații gemene, care încarcă și descarcă piese în timpul procesului de prelucrare
  • timp de lucru redus pentru operator
  • ușurarea muncii operatorului
  • prelucrare independentă; utilajul nu necesită supraveghere și poate lucra fără întrerupere (24/7)
ROS integrat cu Brema Eko 2.2 – aplicație și avantaje

Sistemele robotizate manipulează panourile într-un timp prestabilit de operator, la un standard înalt de calitate. Astfel asigură versatilitate și eficiență și facilitează munca operatorului.

Integrarea ROS cu Brema Eko 2.2 asigură o creștere notabilă a productivității, predictibilitatea procesului de producție și a operațiunilor de încărcare și descărcare, chiar și în contextul unei linii de producție industriale.

Timpii morți sunt reduși aproape în totalitate, iar riscul de deteriorare a materialului prin manipulare de către operator este zero.

Mai multe despre BREMA EKO 2.2

Structura utilajelor Brema a fost creată pentru eficientizarea optimă a operațiunilor de încărcare și descărcare, cu o amprentă la sol care economisește 50% din spațiu. În plus, Brema Eko 2.2 garantează:

  • nivel ridicat de productivitate prin eliminarea timpilor de setare
  • atingerea nevoilor de producție ale fiecărei afaceri prin potențialul mare de configurare
  • capacitatea de a prelucra o gamă largă de tipuri de panouri
  • procesarea unor suprafețe mai delicate prin poziția verticală a panoului și caracteristicile tehnice ale echipamentului

Informații complete despre CNC-ul de găurire verticală Brema Eko 2.2 puteți afla pe pagina utilajului.

Pentru o sesiune de consultanță despre echipamentele potrivite să susțină obiectivele afacerii dumneavoastră, vă invităm să ne scrieți la echipamente@accesoria.ro

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian