Evenimente Utilaje Producție Mobilier

Noul model de mașină aplicat cant KDT 706 BHT, prezentat la Xylexpo 2024

KDT Machinery a prezentat la Xylexpo 2024, într-un stand de aproximativ 400 de metri pătrați, noile sale modele de mașini. Printre acestea, s-a remarcat noul model de mașină de cant KDT 706 BHT.

David Zhang Weitao, din echipa de servicii post-vânzare a KDT Machinery, a oferit detalii despre acest nou model în cadrul unei discuții cu Radu Munteanu, Directorul de Vânzări al KDT România. Una dintre principalele îmbunătățiri aduse de 706 BHT este viteza de lucru, care a crescut de la 18 metri pe minut la 24 de metri pe minut, grație sistemului de acționare cu curea de transmisie.

De asemenea, noul model vine cu patru opțiuni de selectare a benzii de cant, care pot fi schimbate cu un singur clic, facilitând astfel procesul de aplicare a cantului. Alimentatorul servo și unitățile de control servo sunt alte caracteristici importante ale mașinii 706 BHT.

David Zhang Weitao a prezentat și alte componente ale utilajului, cum ar fi unitatea de tăiere, frezarea la colțuri cu două motoare, unitatea de răzuire și lustruire controlată servo, precum și unitatea de nutuire.

Întrebat de ce ar alege un client produsele KDT Machinery, David a subliniat că fiind producătorul numărul unu de utilaje pentru prelucrarea lemnului din China, compania oferă mașini fiabile, de calitate, sigure și performante. Un alt avantaj menționat a fost serviciul post-vânzare excepțional, David însuși făcând parte din echipa dedicată acestui aspect crucial.

Standul KDT Machinery de la Xylexpo 2024 a demonstrat intenția companiei de a sprijini partenerii săi europeni în cucerirea unor cote cât mai importante din piețele naționale în care activează. Compania oferă utilajele la un raport optim calitate preț, dacă este să luăm în considerare creșterile semnalate pe aceste piețe. Noul model 706 BHT, probabil, nu face nici excepție.

Mai jos video filmat cu Radu Munteanu și David Zhang Weitao în standul KDT Machinery de la Xylexpo 2024.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână