Utilaje Producție Mobilier

Wood-Mizer lansează mașina de profilat, rindeluit, debitat MP220

Mașina MP220 de prelucrarea lemnului de la Wood-Mizer combină eficient trei operații – profilarea, rindeluirea și debitarea – într-o singură unitate, economisind timp și reducând costurile pentru operatori și tâmplari.

MP220 Wood-Mizer masina de rideluit profilat debitat lemn

Mașina de profilat, rindeluit, debitat MP220 Wood-Mizer este proiectată pentru a produce articole precum pardoseli, lambriuri, profiluri pentru coroane, plăci de parchet late, etc. în mai puțin timp și cu costuri reduse.

Dispunând de un cap de tăiere orizontal și o singură pânză circulară, debitarea și rindeluirea pe mașina MP220 se pot face dintr-o singură trecere. Cuțitele de prelucrare asigură adâncimea maximă de profilare de 20 mm, cu dimensiuni maxime de rindeluire de 240 mm înălțime și 410 mm lățime (cu pânza fierăstrăului îndepărtată). 

Capacul superior acoperă pânza fierăstrăului pentru siguranță, iar operatorul o poate regla ușor. Cu o înălțime maximă de debitare de 75 mm, avansul materialului pe masă este uniform și sigur. 

Există o unitate de control deasupra mesei de avans, care permite o operare ușoară a mașinii MP220. Manivela ergonomică permite setarea grosimii rindeluirii / profilării prin reglarea înălțimii mesei din fontă. Un levier ajută la poziționarea materialului pentru debitare.

Două motoare electrice (3,2 kW / 4,4 CP) asigură o viteză de rotație de 6000 rpm, realizând o suprafață netedă pe produsele finite, consumând în același timp mai puțină energie și generând mai puțin zgomot. 

Mașina MP220 are o viteză de avans fixă de 5 m / min (versiunea ECO) sau o viteză de avans variabilă de 2-12 m / min (versiunea PRO).

Două porturi de extracție a rumegușului unul deasupra capacului și celălalt sub masa din fontă ajută la menținerea curată a zonei de lucru.

Ușoară în greutate (195 kg) și compactă, mașina MP220 poate fi echipată cu roți de transport pentru a fi deplasată rapid și instalată convenabil la locul de muncă.

Wood-Mizer acceptă o gamă largă de cuțite de profilat, pânze de fierăstrău și alte scule valoroase pentru mașinile de prelucrarea lemnului fabricate de companie.

Prin ușurința de utilizare, prețul accesibil și garanția de doi ani, mașina multifuncțională MP220 Wood-Mizer se potrivește în mod optim nevoilor operatorilor și tâmplarilor care doresc să își diversifice gama de articole fabricate și să crească valoarea pentru un produs finit din lemn. Versatilitatea face ca mașina MP220 să fie un utilaj ce nu trebuie să lipsească din fiecare atelier de prelucrare a lemnului și tâmplărie.

MP220 Wood-Mizer masina de rideluit profilat debitat lemn

Contactați reprezentantul local Wood-Mizer pentru a afla mai multe detalii și pentru a beneficia de o ofertă.

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabricii Nr. 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian