Mașini și Scule Oferte speciale prelucrare lemn Utilaje Producție Mobilier

Discount 30% la mașini Wood-Mizer de îndreptat la grosime, rindeluit și profilat

Wood-Mizer România oferă un discount generos de 30% la unele dintre mașinile de îndreptat la grosime, rindeluit și profilat, până la 31 ianuarie 2024! Este momentul perfect să îi faci un upgrade atelierului tău și să te bucuri de tehnologie de top la prețuri prietenoase.

Indiferent dacă ești pasionat de bricolaj sau un profesionist în prelucrarea lemnului, Wood-Mizer România îți oferă o gamă variată de mașini de prelucrat lemn pentru a îți putea transforma proiectele în adevărate opere de artă.

Iată mai jos câteva opțiuni cu prețuri avantajoase, zic eu,  cu un bun raport calitate/preț. Prețurile au discountul aplicat.

  1. MP160 Mașină De Îndreptat / Rindeluit La Grosime – începând de la 3,535 €
  2. MP180 Mașina De Rindeluit Multifuncțională – începând de la 4,760 €
  3. MP200 Mașina De Profilat / Rindeluit – începând de la 4,270 €
  4. MP220 Mașină De Profilat / Rindeluit / Debitat – începând de la 3,535 €
  5. MS300 Fierăstrău Circular – începând de la 4,095 €
  6. MF130 Mașină De Profilat Cu Arbore Vertical – începând de la 5,530 €

Mai multe detalii despre prețuri și ofertă găsești în pagina următoare https://woodmizer.ro/woodworking-fall-promo-2023.

Dar asta nu e tot! Dacă ești în căutarea unei mașini de rindeluit/profilat pe 4 laturi, Wood-Mizer România are o surpriză pentru tine! Poți comanda MP360 – o astfel de mașină de rindeluit/profilat pe 4 laturi – și primești GRATUIT o altă mașină! Și această ofertă este valabilă până la 31 ianuarie 2024.

Opțiunile pentru mașina oferită gratuit sunt:

  1. MP160 Mașină De Îndreptat / Rindeluit La Grosime (MP160EH3S-V)
  2. MP220 Mașină De Profilat / Rindeluit / Debitat (MP220EH4S-V)
  3. MS300 Fierăstrăul Cu Masă (MS300EH3S)

Din discuția avută cu Ricardo Kauntz, Reprezentant Vânzări Wood-Mizer România, MP360 este utilajul cel mai vândut de către Wood-Mizer în România, dintre cele pentru prelucrarea secundară a lemnului. Prețul lui de pornire este de 18,256 €. Dacă sunteți interesați de ofertele de mai sus sau pur și simplu doriți să aflați mai multe detalii despre utilajele Wood-Mizer, îl puteți contacta direct pe Ricardo la tel. +40 755 20 20 30 sau pe email: office@woodmizer.ro.

Wood-Mizer este o companie internațională specializată în producția de echipamente și mașini de prelucrare a lemnului. Cu o prezență la nivel global, Wood-Mizer oferă o gamă variată de produse, atât destinate prelucrării primare cât și secundare a lemnului. În România sediul Wood-Mizer este la Șura Mică, în jud. Sibiu. Detalii găsești pe woodmizer.ro.

 

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian