Aplicare Adeziv

Noul Adeziv PUR de la JOWAT, Jowatherm-Reaktant® 609.60, este un paradox

Producătorul de adezivi Jowat și-a extins portofoliul de produse pentru laminarea în plan drept cu un adeziv termofuzibil PUR prezentat ca extrem de puternic și prietenos cu procesarea. Conform producătorului, noul produs Jowatherm-Reaktant® 609.60 este un paradox: pe de o parte este un adeziv pentru laminarea în plan drept cu o putere de lipire agresivă, dar în același timp are și caracteristici de procesare delicate. Acesta abordează cu succes substraturile cu forțe de revenire ridicate și se dovedește eficient în proceduri complexe și care necesită mult timp, oferind o soluție pentru procesele de lipire elaborate.

Jowatherm-Reaktant® 609.60 este prezentat ca partenerul ideal pentru fabricarea panourilor decorative și a elementelor sandwich, de la uși și fronturi de mobilier la blaturi de bucătărie și pardoseli. JOWAT ne spune că adezivul are o rezistență de lipire remarcabilă chiar și în combinație cu furniruri dificile sau laminate de înaltă presiune (HPL).

Unul dintre avantajele cheie semnalate ale Jowatherm-Reaktant® 609.60 este timpul de uscare prelungit, care oferă o flexibilitate maximă în procese, chiar și atunci când este nevoie de mai mult timp între aplicarea adezivului și presare. În plus, adezivul termofuzibil se caracterizează printr-o aplicare ușoară, cu o tendință redusă de întindere și poate fi aplicat cu succes cu toate rolele aplicatoare dedicate.

Fie la temperaturi scăzute sau ridicate, Jowatherm-Reaktant® 609.60 vrea să stabilească noi standarde în tehnologiile de lipire în ceea ce privește eficiența și calitatea. „Jowatherm-Reaktant® 609.60 reușește să unească contrariile și să depășească vechile granițe. Combinația dintre performanță, flexibilitate și manevrabilitate prietenoasă îl face un adeziv extrem de atractiv pentru aplicațiile moderne de laminare în plan drept”, spune Florian Fischer, Manager de Produs la Jowat SE.

Inovația JOWAT deschide noi oportunități pentru producătorii din industria lemnului și laminatelor, cărora le propune o soluție performantă și flexibilă pentru procesele de lipire moderne.

Jowat este o companie germană specializată în producția de adezivi industriali. Fondată în 1919, Jowat oferă o gamă largă de produse adezive pentru diverse industrii, inclusiv prelucrarea lemnului, ambalajelor, textilelor și multe altele. Cu o prezență globală, Jowat furnizează produse și servicii pentru clienți din întreaga lume.

Sursa JOWAT

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână