Bife-Sim

EET la BIFE-SIM 2019: Modernizați-vă acum atelierul de producție!

Ce vă pregătește EET anul acesta la BIFE

EET vă invită la expoziția BIFE-SIM 2019 la prezentarea celor mai inovative mașini construite special ca să vă mărească și îmbunătățească producția.

Tema centrală: UTILIZATORUL

Cum poate fi ușurat procesul de lucru al utilizatorului? Cum putem atinge nivelul cel mai înalt de calitate pentru clienții noștri? Aceste aspecte, în combinație cu o tehnologie inteligentă reprezintă tematica standului EET de anul acesta la BIFE-SIM 2019.

Mașinile de aplicat cant cu sistemul de aplicat adeziv internațional patentat HOLZ-HER vă asigură o calitate perfectă și o deservire intuitivă. Timp de încălzire sub 3 minute, sistem capsulat de aplicare a adezivului ce vă protejează sănătatea împotriva vaporilor toxici, schimb rapid între adeziv EVA și PUR, fără fugă sau strat vizibil de adeziv, sunt doar câteva dintre avantajele pe care EET le va prezenta live anul acesta. Puteți vedea în funcțiune Streamer 1057 cu agregat de prefrezare și rotunjire colțuri: mașina ideală pentru Start-Up.

Modelul Auriga 1308 XL dotată standard cu pachet de automatizare.

Modelul Lumina 1594 Industry ce subliniază contribuția de pionierat HOLZ-HER în dezvoltarea de tehnologii noi. Pe această mașină puteți să aplicați canturi laser, adeziv EVA și PUR fără să schimbați agregate. Axele ultra-precise NC servo sunt ajustate automat sau printr-o simplă apăsare de buton. Cu noua tehnologie fa.s.t. se pot activa agregate fără să opriți utilajul, astfel că se evită timpi morți pentru echiparea cu scule noi.

EET la BIFE-SIM 2019

CNC-NEXTEC 4.0 este soluția completă pentru introducerea datelor, oferindu-vă controlul asupra întregului proces de producție și a fluxului de material. Mastermind-ul acestui sistem este calculatorul central NEXTEC 4.0. Acest sistem vă oferă, de asemenea, și posibilitatea să grupați mai multe comenzi într-o singură comandă colectivă și să o procesați la grupaj. Baza de date cu materiale și listele de comenzi asigură un control permanent și o vedere asupra stadiului de prelucrare a comenzilor în desfășurare. Puteți vedea live modelul de top NEXTEC 7735 Push cu tehnologie în 5 axe. Specialiștii EET vă prezintă cu AUTOMATION PRO noi posibilități de interconectare a întregului sistem de producție de la depozitul automatizat STORE-MASTER până la asamblarea finală a mobilierului.

EET la BIFE-SIM 2019

De asemenea, va fi prezentat live modelul de top al CNC-ului cu console ProMaster 7225 cu 5 axe și CNC vertical Evolution 7405. Frezarea pentru locaș broască, pachetul Doors și software-ul X-CUT fac din Evolution cel mai versatil CNC vertical existent momentan pe piață.

EET la BIFE-SIM 2019

De la producătorul german MARTIN prezintă circularul de formatizat T60C, un circular solid cu control intuitiv prin ecran, ce garantează mereu rezultate precise. Cu masa paralelogram puteți să tăiați super precis, chiar și în unghi. Veți avea ocazia de a vă informa despre întregul program MARTIN pentru tăiere, frezare și rindeluire la cea mai înaltă calitate ce există momentan pe piață.

EET la BIFE-SIM 2019

Totodată, doresc să vă arate că se poate realiza o tehnologie înaltă la un preț atractiv prin routerul CNC TR710AD cu masă 2000 x 3000 mm, cap de frezare de 9,5 kW și schimbător de scule.

Pe lângă toate acestea, EET va avea un loc pentru demonstrații unde puteți testa live mașini electrice de mână de la producători high-end, precum LAMELLO, MIRKA, FESTOOL și AEG.

Echipa East European Trade vă așteaptă, în perioada 12-15 septembrie, la standul 102 din pavilionul B1.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian