Utilaje Producție Mobilier

Winline 16 în configurație cu 5 axe – un nou Multi-Centru de Comandă Numerică Biesse pentru producția de uși și ferestre

Inside 2021, este unul dintre cele mai ample evenimente Biesse, dedicat inovației tehnologice „întruchipată” de Winline 16, multi-centrul cu comandă numerică pentru producţia de uşi şi ferestre, cu electromandrină în 5 axe de putere 21,6 kW. Noua configuraţie contribuie la eficientizarea activității şi creşterea producţiei. Biesse a creat un eveniment special pentru producătorii de mobilier care au ca obiectiv evoluția de business cu sprijinul tehnologiei Winline. Demo-ul online a avut loc pe 29 octombrie 2021 și a fost găzduit de Luca Stenti, director de vânzări CNC Biesse.

Biesse Winline 16

Winline 16

Utilajul produce cu uşurinţă uşi şi ferestre standard şi personalizate, în timp ce operatorul se ocupă de alte sarcini. Echipamentul ocupă un spaţiu redus şi gestionează încărcarea, descărcarea şi poziţionarea reperelor în mod autonom, extrem de precis.

Masa de lucru este concepută special pentru producția de uși și ferestre. O secțiune a acesteia este dedicată prelucrării pieselor de linie, iar cealaltă, creării de uși și ferestre personalizate (arcade, uși decupate etc.)

Noul Winline 16 – eficienţă în toate operaţiunile de prelucrare
  • prindere optimă a pieselor pentru operaţiuni de o precizie extremă; chiar și cea mai mică piesă este asigurată cu minim 2 cleme
  • noua configuraţie în 5 axe poate performa aceleaşi procese efectuate de electromandrina verticală şi operaţiuni de prelucrare înclinate (în unghi)
  • capacitate crescută de prelucrare în axa Y
  • un nou aspect datorită noii cabine
O soluţie compactă pentru multiple nevoi de producţie

Multi-centrul Winline 16 în configuraţia cu electromandrină cu 5 axe este conceput să se adapteze în variate medii de producţie. Designul ergonomic şi cuprinzător este echipat cu toate funcţiile necesare pentru producătorii care ţintesc performanţa şi uşurinţa în utilizare, cu un mimin de investiție.

  • compact şi uşor de utilizat contribuie la productivitate ridicată într-un spaţiu redus
  • fiabil, garantează producție de înaltă calitate chiar și în operațiunile care implică o cantitate mare de material eliminat
  • accesibil, aduce tehnologia de ultimă oră la îndemână
  • mai puternic, datorită electromandrinei cu 5 axe și vitezei de procesare
  • mai performant datorită stabilității ridicate a structurii

 

Vă invităm să aflați mai multe informații despre Winline 16 pe site-ul www.accesoria-echipamente.ro.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian