Utilaje Producție Mobilier

Wood-Mizer își extinde gama de produse cu mașini CNC

Wood-Mizer a dezvoltat o gamă avansată de mașini CNC (cu comandă numerică) pentru a oferi performanță maximă, precizie și prelucrare complet automată a lemnului, plasticului, materialelor compozite și aliajelor ușoare.

Gama de mașini CNC de la Wood-Mizer CNC include:
CNC5003, centrul de prelucrare cu 3 și 4 axe, masă cu vacuum
CNC5005, centrul de prelucrare cu 5 axe, masă cu vacuum
CNC6003, centrul de prelucrare mare și rezistent cu 3 și 4 axe, masă cu vacuum
CNC6005, centrul de prelucrare mare și rezistent cu 5 axe, masă cu vacuum
CNC7000, centru de prelucrare grinzi și bușteni, 8 axe cu manipulare automată a materialului 
CNC8000, centru de prelucrare rezistent de grinzi și bușteni, 6 axe cu manipulare automata a materialului

Mașinile CNC Wood-Mizer sunt proiectate ca centre de prelucrare extrem de flexibile care pot fi echipate cu accesorii și funcționalități opționale, inclusiv o gamă de agregate CNC, compatibilitate cu software CAM, un cap de tăiere oscilant, ventuze și plăci de vacuum suplimentare, porți de protecție / perdele optice în jurul mașinii, lasere pentru o poziționarea materialului și multe altele.

CNC Wood-Mizer

CNC-urile Wood-Mizer sunt fabricate din componente de cea mai înaltă calitate, combinate cu controlere numerice de top în industrie.

CNC5003 Wood-Mizer – primul produs din gamă

Mașina CNC5003 este un centru de prelucrare cu 3 și 4 axe, conceput pentru prelucrarea automată a lemnului, plasticului, materialelor compozite și aliajelor ușoare în ateliere de artă și meșteșuguri, precum și în companii de dimensiuni medii și mari care produc componente sofisticate pentru construcția de bucătării, mobilă, case și multe altele.

CNC5003 se bazează pe un design de consolă cu o unitate dublă de antrenare pentru stabilitate și precizie, un schimbător de scule automat tip carusel cu 12 poziții, montat pe consolă pentru schimbarea rapidă a sculelor și o masă cu vid cu mai multe zone pentru o poziționare sigură și flexibilă a materialului.

Centrul de prelucrare deține un electro-arbore puternic asistat de unități servo digitale cu rezoluție înaltă pentru precizie și vibrații minime.

Toate operațiunile sunt supravegheate de la un panou de operare mobil cu renumitul controler Fanuc pentru funcționalitate avansată și disponibilitatea pieselor pe viață. În plus, panoul de operare oferă o interfață pentru software PC și CAM și un controler de server încorporat.

Capul cu 3 axe cu mișcare rapidă și precisă funcționează pe o masă de vacuum cu mai multe zone, care permite prelucrarea materialului plan cu dimensiuni maxime de 3000 x 1500 mm. Masa este construită în șase zone cu 216 puncte individuale de vacuum pentru a oferi o mare varietate de configurații. Arborele este echipat cu un sistem de extracție a prafului fiabil și extrem de eficient pentru a menține un mediu de lucru curat. 

Specificațiile mașinilor CNC5003:

• Zona de lucru – 3080 x 1540 x 200 mm
• Dimensiunile materialului: 3000 x 1500 mm 
• Viteză (x/y/z) – 60 x 30 x 15 m/min
• Arbore motor cu schimbător sculă – 11 kW la 24,000 rpm
• Schimbător scule – carusel rotativ cu 12 scule 
• Pompă de vacuum – 4 kW (sau 5.5 kW) 
• Capacitate pompă de vacuum– 126 m3/h la 0.9 bar

Modelul CNC5003 și alte mașini CNC viitoare din această serie completează gama de echipamente Wood-Mizer adăugând mai multă precizie și repetabilitate procesului de finisare a produselor din lemn.

Mai multe despre caracteristicile tehnice ale mașinilor puteți vedea pe această pagină https://www.woodmizer-europe.com/Products/CNC

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian