Deco&Design

New light designs from Cerno

via [2Modern]

Studioul Cerno stabilit în California (USA), a lansat o nouă colecție de lămpi moderne, fiecare păstrând aceleași caracteristici elegante și minimaliste care au făcut brandul cunoscut. Prima piesă Calx LED Pendant Light, cu un design geometric modern compus din opt fațete, este comercializată în 3 dimensiuni, cea mai mare având o lățime de 90-91cm.  Structura metalică poate avea un finisaj de aluminiu, alamă sau aur roz. Pentru părțile lemnoase se folosește o esență de nuc.

 

Cel de-al doilea corp de iluminat lansat de Cerno este Camur LED Linear Pendant Lamp. Structura grațioasă și minimalistă cu o ușoară curbură pe direcția orizontală se întinde pe aproximativ 150cm. Lemnul folosit pentru această lampă este tot esența de nuc. Design-ul se potrivește atât în spații domestice cât și în zone comerciale.

 

Pentru mai multe piese de la Cerno vă recomand magazinul 2Modern.

About the author

Vlad

He is an architect and founding member of Koob Hub. He focuses on civil architecture, interior design and virtual reality. In the last 4 years he has designed residential complexes, shopping mall-like commercial spaces and Class A office towers ranging from 120-300m high for the Chinese market. In his spare time ... haha, who are we kidding!? Vlad has no spare time.

Add comment

Add a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categories

Subscribe to newsletter

en_USEnglish