Evenimente

Sediul IKEA vizitat de către Kanye West

„Noi la IKEA ne interesăm permanent de oameni, companii, artiști și evenimente din întreaga lume.”, se arată într-un comunicat obținut de către New York Dayly News. „Aceste legături și întâlniri care te inspiră reprezintă o modalitate importantă de a găsi noi căi în obținerea de noi metode pentru a crea o viață mai bună pentru mulți oameni.”

Acest comunicat IKEA vine în urma unei vizite făcute de către Kanye West la sediul IKEA, inclusiv la departamentul de design și în urma zvonurilor apărute cum că vedeta ar urma să creeze o colecție pentru IKEA.

Dealtfel, Kanye West a postat pe Twitter „Super inspired by my visit to Ikea today , really amazing company … my mind is racing with the possibilities…” (Super inspirat de vizita la IKEA de azi, intr-adevăr o companie extraordinară … mintea mea vede o mulțime de posibilități).
Pe internet au apărut ulterior fotografii …
KW

… și chiar postări video aici.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter