Deco&Design

Designer Spotlight – DC Studio

Q: Cine stă în spatele DC Studio?

A: Ma numesc Razvan Ioan Hairum, am 28 ani si am terminat facultatea de arhitectura. In timpul studiilor am descoperit atractia pentru fotografie si design grafic, care m-au ajutat sa-mi incep o cariera de freelancer. Desi angajat la un studio de arhitectura, am continuat proiectele individuale visand la propria mea afacere.

Q: Cum s-a nascut ideea DCStudio?

D (digital) C (concept) Studio este efortul meu si al fostului meu asociat Andrei Constantinescu. Ne-am cunoscut la orele de pregatire pentru admiterea la facutatea de arhitectura si de atunci s-a legat o prietenie stransa. Dupa facultate, stand la o bere in lobbyul unui club din Bucuresti, am discutat idei si planuri, in urma carora ne-am decis sa ne unim fortele si sa incepem un proiect. Eu aduceam cunostintele avansate in design grafic si 3D iar Andrei, experienta de santier si constructii. Am inceput sa ne intalnim in apartamentul prietenei sale de atunci si alternam munca (material de protofoliu la inceput si nimic oficial) cu jocurile pe calculator. A aparut in sfarsit primul proiect de arhitectura, asa ca am decis sa facem brand-ul oficial cu acte in regula.

Q: Cum s-a ajuns la corpuri de iluminat?

A: La un moment dat, lucrand la un proiect de amenajare, ne-am gandit ca poate ar fi mai bine sa incercam a ne desena design-urile proprii in loc sa folosim modele de corpuri de iluminat descarcate online. Dupa prima runda de feed-back pozitiv am decis sa o si producem. 

Am adaugat ulterior alte modele, in felul acesta dand nastere unei game de corpuri de iluminat, marca DCStudio.

Q: Care este proportia de clienti externi fata de cei stabiliti in Romania?

A: Deocamdata mare parte din proiecte sunt pentru piata locala, dar cu putin efort pe partea de promovare se va da sfoara in toata Europa.

Q: Unde putem analiza mai in detaliu produsele DCStudio?

A: Produsele DCStudio se pot vedea cel mai bine pe paginile de Facebook – Digital Concept Studio si pagina web dcstudio.ro. O parte dintre corpurile de iluminat se pot mirosi la sediul din Bucuresti. Comenzile se executa si se trimit imediat asa ca dati un semn inainte pentru a ma asigura ca aveti pe ce pune mana.

Q: Cum facem comenzi? Cum cumparam?

A: Comenzile se pot face telefonic sau prin e-mail; ambele prezente pe site la rubrica de Contact.

Vlad

Este arhitect și membru fondator al companiei Koob Hub. Se axează pe arhitectură civilă, design interior și realitate virtuală. În ultimii 4 ani a proiectat pentru piața chineză complexuri rezidențiale, spații comerciale de tip mall și turnuri de birouri clasa A cuprinse între 120-300m înălțime. În timpul liber ... haha, pe cine păcălim!? Vlad nu are timp liber.

3 comentarii

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter