Evenimente

Conferința de design la BIFE-SIM 2016

ROMEXPO organizează în cadrul BIFE-SIM 2016 un eveniment devenit deja tradiție în mediul de design românesc – CONFERINȚA DE DESIGN, desfășurată în acest an cu tema “Producție / Design”.

sigla-conferinta-de-design

Conferința de Design întregește experiența participării la cel mai mare eveniment autohton din industria mobilei – BIFE-SIM și promovează cultura designului de produs din România.

Anul acesta, Romexpo susține designul de produs văzut ca artă contemporană, promovează patrimoniul cultural arhitectural ca sursă de inspirație pentru arta designerilor de produs, mobilitatea culturală și accesul facil la cultură.

conferinta de design

Conferința se adresează tinerilor designeri, artiștilor, studenților la arhitectură, specialiștilor în publicitate, media și marketing, antreprenorilor, producătorilor, arhitecților, pasionaților de producție și design.

Evenimentul va avea loc la Centrul de presă Romexpo, vineri 16 septembrie, de la 12:00 la 17:00.

 

Accesul este gratuit, pe bază de invitație. Trimiteți un email cu datele de contact la conferinta.design@romexpo.ro pentru a primi invitația. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Categorii

Abonează-te la newsletter